Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Καταγράψτε την πρόοδο του μωρού σας

Καταγράψτε την πρόοδο του μωρού σας

BabyΕίναι πολύ σημαντικό να καταγράφετε τα σημαντικά γεγονότα για το παιδί σας καθώς μεγαλώνει. Αυτό το αρχείο θα βοηθήσει τόσο εσάς όσο και τον παιδίατρο να παρακολουθήσετε πώς εξελίσσεται το παιδί σας. Επίσης, θα βοηθήσει τον γιατρό να προσδιορίσει εάν χρειάζεται να πάρει κάποια μέτρα για να βοηθήσει στη διόρθωση τυχόν προβλημάτων που έχει το παιδί σας τονίζουν οι επιστημονικοί συνεργάτες του «Ηλιτόμηνον» της μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε με σκοπό την φροντίδα των πρόωρων νεογνών,.

Θα πρέπει να καταγράφετε πράγματα όπως:

Σημαντικά ονόματα και τηλέφωνα (όπως τους γιατρούς ή νοσοκόμες του μωρού)
Τον φάκελο από τη γέννησή του
Την κατάσταση τηςυγείας του
Τις ασθένειεςτουμωρού
Τα φάρμακα και τις θεραπείες του
Επίσης, είναι σημαντικό να καταγράφετε το βάρος του μωρού σας καθώς μεγαλώνει. Ρωτήστε τον παιδίατρο για το πόσο συχνά θα πρέπει να ζυγίζετε το μωρό σας.
Ρωτήστε τον παιδίατρό σας εάν χρειάζεται να καταγράφετε κάποιο άλλο στοιχείο.
Φροντίστε να κρατάτε αυτές τις πληροφορίες σε ένα ασφαλές μέρος που θα θυμάστε εύκολα. Θα πρέπει να μπορείτε να τις βρείτε γρήγορα εάν τις χρειαστείτε εσείς ή ο γιατρός.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.