Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Kαταξιωμένοι εικαστικοί ενισχύουν τα Παιδικά Χωριά SOS με τα έργα τους στην M art Manolioudakis

Kαταξιωμένοι εικαστικοί ενισχύουν τα Παιδικά Χωριά SOS με τα έργα τους στην M art Manolioudakis

995288_10152206701105362_437726955_nΗ M art Manolioudakis και 39 νέοι και καταξιωμένοι εικαστικοί πιστεύουν ότι η τέχνη μπορεί να κάνει τη διαφορά και το αποδεικνύουν με μια ενδιαφέρουσα συνεργασία στα πλαίσια του 11ου Bazart 2013 – 2014 που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο χώρο τέχνης M art Space με μια ξεχωριστή εκδήλωση.

Όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν φέτος στο Bazart, δημιούργησαν έργα εμπνευσμένοι από τις δράσεις των χορηγών της εκδήλωσης με σκοπό να ενισχύσουν το έργο των Παιδικών Χωριών SOS. Και οι 39 καλλιτέχνες δώρισαν τα έργα τους στα Παιδικά Χωριά SOS, προκειμένου όλα τα έσοδα από την πώλησή τους να υποστηρίξουν το έργο τους για τα παιδιά.

H M art Manolioudakis με την σειρά της, οργανώνει αφιλοκερδώς την παρουσίαση των έργων στον χώρο τέχνης M art Space στις 16 Ιανουαρίου στις 19:00. Τα έργα που θα εκτεθούν και που θα βρίσκονται online στο e shop των Παιδικών Χωριών SOS θα διατεθούν σε τιμές, πολύ χαμηλότερες της πραγματικής τους αξίας με στόχο να πουληθούν όλα.

Επισκεφθείτε λοιπόν τον χώρο τέχνης M art Space στις 16 Ιανουαρίου στις 19:00, ή και το e shop των Παιδικών Χωριών SOS μετά τις 17 Ιανουαρίου, προκειμένου, όχι μόνο να αποκτήσετε ένα από τα έργα τέχνης σε ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, αλλά και να ενισχύσετε το έργο των Χωριών που αξίζουν με το παραπάνω την στήριξή μας.

Συμμετέχοντες εικαστικοί
ANNE URQUHART – EDWARDS, CRAFTIT, IRINA VOLTENKO, ΑΝΤΥΠΑΣ ΠΑΝΑΓΗΣ, ΒΑΒΑΤΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΒΑΓΝΕΡ ΕΦΗ, ΒΑΜΒΟΥΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΒΟΓΚΛΗ ΓΙΩΤΑ, ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΠΕΚΥ, ΓΕΜΕΛΙΑΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΟΚΑΛΗ ΜΙΛΕΝΑ, ΖΑΧΑΡΙΑ ΠΕΡΣΑ, ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΚΑΜΠΡΙΛΗ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΡΒΕΛΑ ΝΙΚΗ, ΚΟΥΛΟΥΜΠΗ ΕΡΑΤΩ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΜΕΛΙΝΑ, ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΜΑΝΩΛΙΟΥΔΑΚΗ ΕΥΓΕΝΙΑ, ΜΑΥΡΕΛΟΥ ΣΕΒΗ, ΜΟΥΤΣΑΚΟΥΔΗ ΜΑΙΡΗ – ΖΩΗ, ΜΠΑΧΑΡΑΣ ΝΙΚΗΤΑΣ, ΝΤΑΡΑΚΛΙΤΣΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, ΠΑΝΙΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΟΡΑ, ΠΑΝΤΑΖΕΛΟΥ ΤΙΝΑ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΦΑΙΗ, ΠΟΥΡΙΔΟΥ ΒΑΣΩ, ΣΜΠΩΚΟΥ ΑΓΑΠΗ, ΣΠΑΝΤΙΔΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΝΙΚΗ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΤΣΙΜΠΙΣΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΜΑΡΘΑ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ, ΧΡIΣΤΟΥ ΧΡIΣΤΟΣ.
 M art,
Σόλωνος 10 και Ηρακλείτου 2ος όροφος, Αθήνα

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.