Αρχική InfoTeens Νέα Καταπέλτης το πόρισμα της ΕΔΕ για την Γαλακτομική Σχολή - Οι κλειστές πόρτες έκρυβαν μυστικά

Καταπέλτης το πόρισμα της ΕΔΕ για την Γαλακτομική Σχολή - Οι κλειστές πόρτες έκρυβαν μυστικά

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com226094vaggelis_680_307_s.pngΑνακοινώθηκε πριν από λίγο το πόρισμα της ΕΔΕ της Ειδικής Επιτροπής που όρισε ο Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός. Τα μέλη της Επιτροπής με επικεφαλής τον δικηγόρο Ανδρέα Αθανασόπουλο, πραγματοποίησαν έρευνα στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων που κράτησε δεκαεννιά ημέρες. Μίλησαν με φοιτητές, με το προσωπικό της Σχολής, με τους εκπαιδευτικούς και έλεγξαν όλες τις αποφάσεις του Δ.Σ.

Από το σύνολο του αποδεικτικού υλικού που η Επιτροπή έχει στα χέρια της, επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες για bullying εναντίον του 20χρονου φοιτητή, πριν και μετά τον Μάρτιο του 2014 που ο Βαγγέλης άλλαξε δωμάτιο στην εστία. Τον έδεναν στην καρέκλα, τον κλείδωαναν στη ντουλάπα και ο ίδιος φοβόταν να πάει ακόμη και στην τουαλέτα τα βράδια. Τα χονδρά πειράγματα επανήλθαν από τις 10 Ιανουαρίου και μετά. Λίγες μέρες πριν χαθεί ο Βαγγέλης, είχε επιστρέψει ο αρχηγός των κρητικών να πάρει το δίπλωμά του. Ίσως πρόκειται για τυχαίο γεγονός αλλά πολλοί μιλούν για την ψυχολογική επιβάρυνση του Βαγγέλη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα μέλη της Επιτροπής εκτιμούν ότι κάποια απ’ τα γεγονότα ήταν σε γνώση της Διεύθυνσης. Το πόρισμα της Επιτροπής κατατέθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού, που είναι το μόνο αρμόδιο για να αποφασίσει αν θα αποδοθούν ή όχι ευθύνες στους ιθύνοντες της Γαλακτοκομικής Σχολής.

Συγκεκριμένα το πόρισμα κάνει λόγο:

- για πολιτική παρέμβαση
- για ευθύνες του διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων
- για κακές συμπεριφορές συμφοιτητών του Βαγγέλη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.