Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Κατασκευές για παιδιά, με κοχύλια και άλλα υλικά: Ας φέρουμε τη θάλασσα στο σπίτι, με δροσερές δημιουργίες!

Κατασκευές για παιδιά, με κοχύλια και άλλα υλικά: Ας φέρουμε τη θάλασσα στο σπίτι, με δροσερές δημιουργίες!

1

Μικροί μου φίλοι, οι θησαυροί της θάλασσας είναι ατελείωτοι!

Στις πρώτες σας βουτιές, φροντίστε να έχετε πάντα μαζί σας αρκετά διαφορετικά σακουλάκια, για να μαζεύετε βότσαλα με ιδιαίτερο σχήμα, μικρά ή μεγάλα κοχύλια, ξύλα της θάλασσας, αστερίες και άμμο σε διάφορα χρώματα! Μπορείτε να φτιάξετε σιγά σιγά τη συλλογή σας και να διακοσμήσετε μικρά αντικείμενα για το δωμάτιο σας.

Ας δούμε κάποιες προτάσεις για να πάρετε ιδέες και να δημιουργήσετε ένα καλοκαιρινό έργο τέχνης!

2

1 και 2 : Πιατάκια μιας χρήσης και πολύ κέφι. Κορδελίτσες, υφάσματα και τρέσσες, κορδόνια και κουμπιά, επιστρατεύστε τα πάντα για να παίξετε χαρούμενα. Πινέλα και μπογιές έχετε σίγουρα, άρα μπορείτε να χρωματίσετε αυτά τα υπέροχα ψάρια!

3. Πουλάκι από κοχύλια! Με απλή κόλλα, κάντε ένα σούπερ παζλ!

4. Ένας κάβουρας, με τα χεράκια σας! αφήστε τα αποτυπώματα από τις παλάμες σας, και σχεδιάστε με ελάχιστα χρώματα!

5.Υπερόχα, γκριζοπράσινα βατραχάκια! Είναι φτιαγμένα με πετρούλες της θάλασσας και λίγο πράσινο χρώμα!

5. Μια καρδιά θαλασσινή!

3

Ζητήστε από τη μαμά, διάφανα ποτήρια και με τη βοήθεια μιας κόλλας, κολλήστε αστερίες και όστρακα. Με ένα πινελάκι και νερομπογιές, δώστε τους χρώμα! Βάλτε και ένα κεράκι μικρό, και έτοιμο το κηροπήγιο για τη βεράντα!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.