Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Κατασκευή: ανακυκλώνω τα παλιά μου γυαλιά!

Κατασκευή: ανακυκλώνω τα παλιά μου γυαλιά!

12 - Αντίγραφο

Ποτέ μα ποτέ δεν πετάμε τα παλιά μας γυαλιά! Ιδίως εάν είναι από μεταλλικό σκελετό.

Οι σκελετοί έρχονται και φεύγουν από τη μόδα, με τρομερή  ταχύτητα. Τι γίνεται όμως εάν έχουμε ένα ζευγάρι που έχει καταστραφεί; Ας πούμε, έχει σπάσει ο βραχίονας ή έχουν στραβώσει τόσο που δεν στέκονται σε κανένα κεφάλι;

Τα στολίζουμε στο σπίτι! Ας δούμε μια εύκολη κατασκευή!

-Κατ’ αρχάς θα πρέπει να αγοράσουμε ένα τελάρο ζωγραφικής. Κόστος ελάχιστο, γύρω στα 5Ε .

-Στη συνέχεια διαλέγουμε ένα άρθρο από μια εφημερίδα, κόβουμε το χαρτί στις διαστάσεις του τελάρου και το αλείφουμε με  ατλακόλ και από την κάτω πλευρά και από την επάνω. Καλύπτουμε και τα πλαϊνά. Αφήνουμε να στεγνώσει καλά.

97147672

-Με μια μικρή πένσα διαμορφώνουμε τους παλιούς, μεταλλικούς σκελετούς. Με ένα ανεξίτηλο μαρκαδόρο, ζωγραφίζουμε τα κρύσταλλα. Δίνουμε φόρμα και κίνηση στους σκελετούς.

-Διαλέγουμε τη θέση που θα τους τοποθετήσουμε πάνω στο κάδρο, που στο μεταξύ έχει ντυθεί με εφημερίδα και έχει στεγνώσει.

-Με τη βοήθεια βελόνας και διαφανούς πετονιάς, στερεώνουμε τους σκελετούς σε 2-3 σημεία. Κάνουμε κόμπους στην πίσω πλευρά και στάζουμε μια σταγόνα κόλλα.

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.