Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Κατασκευή Διαστημικού Οχήματος»: Εικαστικό Εργαστήρι στο Ω2 Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι (5/4)

«Κατασκευή Διαστημικού Οχήματος»: Εικαστικό Εργαστήρι στο Ω2 Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι (5/4)

space vehicle«Κατασκευή Διαστημικού Οχήματος» είναι ο τίτλος του εικαστικού εργαστηρίου για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 και ώρα 7:00μ.μ., στο Ω2 Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι.

Στο εργαστήρι της Ιωάννας Κυριακού θα σχεδιάσουμε και θα κατασκευάσουμε μακέτα διαστημικού οχήματος βασισμένη σε πραγματικά δεδομένα (πηγή ενέργειας, τεχνικά μέρη, και ηλεκτρονικά). Για την κατασκευή θα γίνει χρήση ανακυκλώσιμων υλικών, χαρτί, πλαστικό, γυαλί, καλώδια, ύφασμα και χρώμα.

Όλα αυτά με τη συνοδεία ‘φουτουριστικής’ μουσικής του ’70 και του ’80 (Pink Floyd, Vangelis, Mike Oldfield, Jean Michel Jarre…)
Διάρκεια ≈ 90΄-120΄
Τιμή εισιτηρίου: 12€

Ω2 Πρότυπο Μουσικό Εργαστήρι
Θάλητος 31, 54646, Θεσσαλονίκη
2315.007.271

Web: http://w2-protipo-mousiko-ergastiri.blogspot.gr
https://www.facebook.com/w2PME


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.