Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Κατασκευή: ένα καλοκαιρινό χέρι, από βότσαλα και όστρακα!

Κατασκευή: ένα καλοκαιρινό χέρι, από βότσαλα και όστρακα!

0

Μια εντελώς ασυνήθιστη και εύκολη κατασκευή έχουμε για σήμερα! Θα φτιάξουμε ένα χέρι από γύψο καλλιτεχνίας, χρησιμοποιώντας σαν καλούπι την άμμο της θάλασσας! Θα ήταν ενδιαφέρον να φτιάξετε τα χέρια όλων των μελών της οικογένειας και στη συνέχεια να τα στολίσετε σε μια γωνιά του σπιτιού!

Τα υλικά μας είναι ελάχιστα.

Θα χρειαστούμε μόνο γύψο καλλιτεχνίας, νερό, ένα καλαμάκι από σουβλάκι και ένα σακουλάκι που κλείνει με ζιπ ή ένα δοχείο πλαστικό για να αναμείξουμε το νερό με το γύψο.

Ας ξεκινήσουμε τη δουλειά!

Fotor0801192822

1 .Σε ελαφρά υγρή άμμο, αφήνουμε το αποτύπωμα του χεριού.

2. Βάζουμε όμορφες χρωματιστές πετρούλες και όστρακα, στην κάτω πλευρά.

3. Στο σακουλάκι ή σε ένα δοχείο, έχουμε αναμίξει το γύψο με το νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Ρίχνουμε το γύψο στο καλούπι μας.

4. Με ένα μικρό ξύλο από σουβλάκι, φροντίζουμε ο γύψος να πάει παντού, ομοιόμορφα.

5. Στη βάση της παλάμης, βάζουμε περισσότερο γύψο – όπως συμβαίνει και στην πραγματικότητα- για να βγει πιο παχιά. Στο σημείο αυτό θα βυθίσουμε το ξύλο στο γύψο, όσο ακόμα είναι νωπό.

6. Πολύ σύντομα, ο γύψος στερεοποιείται, γιαυτό ότι διακόσμηση θέλετε να κάνετε, πρέπει να την κάνετε γρήγορα! Μόλις στεγνώσει καλά, το ανασηκώνουμε με το ξυλαράκι, και είναι έτοιμο!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.