Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Κατασκευή για παιδιά: Δακτυλοκουκλάκια ή μαριονέτες σε δράση!

Κατασκευή για παιδιά: Δακτυλοκουκλάκια ή μαριονέτες σε δράση!

tvs8359_xl

Αυτή η γλυκιά μέλισσα, είναι μια μαριονέτα! 

Μπορείτε να την φτιάξετε κι εσείς, αν κόψετε τα δάκτυλα από ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια κήπου! Ολόκληρο μελίσσι μάλιστα, μπορείτε  να φτιάξετε!

Τι άλλο θα χρειαστείτε:

Θα χρειαστείτε ακόμα, λίγο τούλι σε οποίο χρώμα έχετε. Αν μάλιστα έχετε φυλάξει τούλια από μπομπονιέρες, τότε δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου. Θα ράψετε ή θα κολλήσετε τα τούλια στα πλευρά του κομμένου δάκτυλου.

Προσθέστε μικρά κουμπάκια για μάτια, και μαύρο συρματάκι πίπας στο σώμα! Τυλίξτε το γύρω γύρω και προσθέστε μια σταγόνα κόλλα!

Η μέλισσα είναι έτοιμη!

Τώρα, προσέξτε: Εάν θέλετε θα την χρησιμοποιήσετε σαν δακτυλόκουκλα, αλλά μπορείτε να την κρεμάσετε από πετονιά και να κάνει τη μαριονέτα σε ένα τοίχο του παιδικού δωματίου!

Καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.