Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Κατασκευή για τα παιδιά: Κοκαλάκια για το σχολείο!

Κατασκευή για τα παιδιά: Κοκαλάκια για το σχολείο!

1

Όπου να ‘ναι ξεκινάει το σχολείο, και τα παιδιά αλλά και οι γονείς οργανωνόμαστε! Αν έχετε αρκετά κουμπιά στο σπίτι, μπορείτε να φτιάξετε κοκαλάκια για τα μαλλιά, σε υπέροχα σχέδια και χρώματα! Έτσι θα έχετε αρκετά για να συνδυάσετε με όλα τα ρούχα!

2

Θα χρειαστείτε μόνο κουμπιά σε διαφορετικά μεγέθη και μια καλή κόλλα! Θα κολλήσετε τα κουμπιά 2-3 μαζί και αφού βεβαιωθείτε ότι στέγνωσε η κόλλα, θα τα κολλήσετε σε ένα μικρό τσιμπιδάκι, όπως της φωτογραφίας. Φροντίστε όταν το κολλάτε το τσιμπιδάκι να είναι ανοικτό, γιατί μπορεί να σας τρέξει η κόλλα και να μην ανοίγει! Καθίστε μαζί μαμά και κόρη και κάντε θαύματα!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.