Αρχική Fun Time Κατασκευή: Κούνιες από Παλέτες για τον κήπο!

Κατασκευή: Κούνιες από Παλέτες για τον κήπο!

1

Είναι ένα πάμφθηνο υλικό για μικροέπιπλα στο εξοχικό μας, το μπαλκόνι ή τον κήπο. Σήμερα έχουμε κάποιες προτάσεις για κούνια κήπου ή βεράντας, για να την απολαύσει όλη η οικογένεια. Ας τις δούμε!

Με χοντρό σκοινί, κρεμασμένη από το ταβάνι!

Πλαισιώνεται με σημαιάκια και φωτάκια! Χαρίζει πολύ χαρά στα πιτσιρίκια σας! Μπορούμε να τις τρίψουμε με γυαλόχαρτο και να τις βάψουμε με βερνίκι ξύλου ή χρώμα. Αν μας αρέσoυν τα πιο περίτεχνα, μπορούμε να τις ντύσουμε με αυτοκόλλητο χαρτί ή χαρτί ταπετσαρίας.

2

Κρεμάστε την με γάντζους στο μπαλκόνι. Κάντε κούνια μπέλα ή βάλτε επάνω διακοσμητικά αντικείμενα και μικρά φυτά!

3

Αλλά και μέσα στο σπίτι, στολίζει όμορφα μια γωνιά! Οι παλέτες είναι φτιαγμένες έτσι ώστε να ανακυκλώνονται! Μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε ολόκληρες ή να πάρουμε ένα μέρος τους ή ακόμα να συνθέσουμε πολλές μαζί σε μια κατασκευή για το σπίτι.

4

Αν έχετε δέντρο στον κήπο, τότε με μια απλή κατασκευή-δέσιμο των σκοινιών, μπορείτε να την κρεμάτε όταν θέλετε!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.