Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Κατασκευή κουνουπιέρας για τον κήπο ή το υπνοδωμάτιο, με 5 πανεύκολες κινήσεις! (φωτο)

Κατασκευή κουνουπιέρας για τον κήπο ή το υπνοδωμάτιο, με 5 πανεύκολες κινήσεις! (φωτο)

0.

Σας αρέσει αυτή η κουνουπιέρα; Τώρα που τα κουνούπια άρχισαν τις επιθέσεις, πρέπει να οργανωθούμε!

1

Για αρχή, εφοδιαστείτε με τους κατάλληλους κρίκους-γάντζους, ένας σαν στήριγμα για την οροφή, και ένας μεγαλύτερος για να περάσει το τούλι.

2

Βιδώστε το γάντζο στο ταβάνι.

3

Μετρήστε ακριβώς το ύψος από το ταβάνι, μέχρι το πάτωμα, υπολογίζοντας εάν πρόκειται να σκεπάσει μεγάλο ή μικρό κρεβάτι. Πολλαπλασιάστε επί 2 και προσθέστε ακόμα 0,50 εκατοστά έως 1 μέτρο. Αυτά είναι τα μέτρα για το τούλι που θα χρειαστείτε.

4

Διπλώστε το ύφασμα στη μέση.

5

Περάστε το από τον κρίκο.

6

Κρεμάστε το στο γάντζο.

Αν θέλετε, προσθέστε ένα στεφάνι ακόμα – για να μοιάζει με της φωτογραφίας- το οποίο μπορείτε να διακοσμήσετε με λουλούδια, κουμπιά, τρέσες ή ότι άλλο σας αρέσει!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.