Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Κατασκευή: Μοντέρνα τέχνη για μοντέρνους μπόμπιρες!

Κατασκευή: Μοντέρνα τέχνη για μοντέρνους μπόμπιρες!

1

Έχετε κηρομπογιές που είναι τόσο μικρές ώστε δεν μπορείτε πια να τα χρησιμοποιήσετε; Δεν θα τα πετάξουμε! Όχι! Θα φτιάξουμε ένα έργο τέχνης, κατάλληλο για μουσεία!
Ας ξεκινήσουμε!
Αυτή η κατασκευή θέλει τη βοήθεια της μαμάς ή του μπαμπά ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

Παίρνω  τη βοήθεια του τρίφτη! Τρίβω τα χρώματα ώστε να γίνουν ξύσματα! Τα μεγαλύτερα παιδιά θα είναι σε θέση να τρίβουν οι ίδιοι κραγιόνια τους, οι υπόλοιποι παίρνουν τη βοήθεια του κοινού!
2
Να τα εδώ! Είναι έτοιμα ανά χρώμα και με περιμένουν!
3
Παίρνω ένα χοντρό χαρτόνι που προηγουμένως έχω χρωματίσει γαλάζιο και ρίχνω τα ξύσματα μπογιά, κάνοντας μια δική μου σύνθεση,  αφήνοντας όμως κάποιο χώρο γύρω από τις άκρες, έτσι ώστε να μην τρέξουν  τα χρώματα καθώς λειώνουν.
4
Φωνάζω τη μαμά, και μαζί τα βάζουμε  στο φούρνο για 5 λεπτά, στους 150-180 βαθμούς. Αν θέλουμε για τρισδιάστατο αποτέλεσμα, προσθέτουμε ψίχουλα από δημητριακά! Θα γίνουν ανάγλυφα και θα μοιάζουν με έναστρο ουρανό, ειδικά ένα έχετε βάλει αρκετό κίτρινο χρώμα!
5
Κάπως έτσι θα είναι όταν το βγάλετε! Μπορείτε με ένα καλαμάκι από σουβλάκι, να ανακατέψετε παραπάνω τα χρώματα. Μόλις το βγάλετε θα αρχίσει να παγώνει και τα χρώματα θα στερεοποιηθούν. Έχετε ελάχιστο χρόνο για να αλλάξετε κάτι! Προσέξτε όσο τα χρώματα είναι ρευστά, μην τρέξουν.
6
Όταν κρυώσει θα γίνει περίπου έτσι! Τα χρώματα θα είναι στέρεα! Κολλήστε το έργο σας πάνω σε ένα μεγαλύτερο κομμάτι χαρτόνι και διακοσμήστε με αυτό το δωμάτιό σας! Μην το τσακίσετε γιατί το κερί που περιέχεται στις μπογιές, θα κάνει σπασίματα.
- Για να καθαρίσει ο τρίφτης, η μαμά πρέπει να ρίξει επάνω του, άφθονο, καυτό νερό!

Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.