Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Κατασκευή: Βραχιόλια από μπουκάλια νερού!

Κατασκευή: Βραχιόλια από μπουκάλια νερού!

1

Πολύχρωμα καλοκαιρινά βραχιόλια από ύφασμα και μπουκάλια νερού!

Ναι, καλά διαβάσατε! Σίγουρα έχετε και από τα δυο υλικά και εάν υπάρχει όρεξη για δημιουργία και λίγος ελεύθερος χρόνος, δεν έχετε λόγο να μην το κάνετε!  Θα χρειαστείτε περίπου 15’ για το κάθε βραχιόλι.

Ας ξεκινήσουμε!

2

1. Κόβουμε το ύφασμα σε λωρίδες, πάχους 2-3 εκ.

2. Στις ίδιες διαστάσεις περίπου, κόβουμε και τα μπουκάλια.

3. Ανοίγουμε μια μικρή τρυπούλα στο πλαστικό, για να περάσουμε από εκεί το ένα  άκρο της λωρίδας. Αφήνουμε ένα κομμάτι 5 εκ. στην εξωτερική πλευρά, και με το υπόλοιπο αρχίζουμε το τύλιγμα. Στο κομμάτι που αφήσαμε απ’ έξω, θα έρθει το άλλο άκρο της λωρίδας. Εκεί θα δέσουμε έναν κόμπο για να σταθεροποιήσουμε το ύφασμα.

4 και 5. Είναι έτοιμα! Μπορείτε να τα φορέσετε σκέτα, ή να προσθέσετε μικρά διακοσμητικά -όπως αυτά της κεντρικής φωτογραφίας- ότι σας αρέσει. Από κουμπιά, μέχρι χάντρες ή μοτίφ από παλαιά κοσμήματα! Θα χρειαστείτε μόνο κλωστή και βελόνα!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.