Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Κατασκευή: βραχιόλια για τη μαμά και την κόρη με χάντρες από χαρτί-ανακυκλώστε τα αγαπημένα σας κόμικ!

Κατασκευή: βραχιόλια για τη μαμά και την κόρη με χάντρες από χαρτί-ανακυκλώστε τα αγαπημένα σας κόμικ!

1Σίγουρα έχετε Αστερίξ, Μίκυ Μάους και άλλα περιοδικά που έχουν πολύχρωμες  σελίδες. Δεν θα το πιστεύετε πόσο όμορφες χάντρες μπορείτε να φτιάξετε από χαρτί!

Θα χρειαστείτε ακόμα:

-Ένα καλαμάκι από σουβλάκι

-Αραιωμένη ατλακόλ

-Ένα μικρό πινελάκι

-Ένα χάρακα

-Ένα μολύβι

2Ας ξεκινήσουμε!

1. Διαλέγουμε τη σελίδα που θέλουμε και την χωρίζουμε-κατά μήκος- με μια μολυβιά, σε λωρίδες πάχους 3 εκ. περίπου.

2. Στη συνέχεια, στην κάθε λωρίδα που έχουμε, τραβάμε μια διαγώνια γραμμή. Το κάνουμε αυτό σε όλες τις λωρίδες της σελίδας μας, και έτσι έχουμε σχηματίσει πολλά τρίγωνα κομμάτια.

3. Κόβουμε τις τριγωνικές λωρίδες και τις τυλίγουμε στο ξύλινο καλαμάκι, ξεκινώντας από την φαρδιά της πλευρά και τελειώνοντας στη λεπτή.

4. Κατά διαστήματα βάζουμε λίγη κόλλα με το πινελάκι. Όταν τελειώσει το τύλιγμα, αλείφουμε όλη τη χάντρα με κόλλα και τη βγάζουμε από το καλαμάκι.

5. Τις αφήνουμε να στεγνώσουν σε ένα πλαστικό πιατάκι. Θα χρειαστεί καμμιά ωρίτσα για να στεγνώσουν καλά.

3Η ατλακόλ στερεοποιεί το χαρτί, γίνεται διάφανη όταν στεγνώσει και θα φαίνεται η χάντρα σαν να είναι φτιαγμένη από πλαστικό! Περάστε τις χάντρες σε λαστιχάκι και είσαστε έτοιμες για σούπερ καλοκαιρινές εμφανίσεις!

4Δέστε στη φωτογραφία και άλλους τρόπους τυλίγματος! Η πράσινη  λωρίδα είναι αυτή που σας προτείναμε παραπάνω! Είναι η πλέον εύκολη στην χάραξη και την κοπή της! Οι άλλες είναι ενδιαφέρουσες, αλλά περισσότερο μπελαλίδικες!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.