Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Κατασκευή: χάρτινο γλυπτό!

Κατασκευή: χάρτινο γλυπτό!

pragmata-me-vivlia-15

Ένα ανάγλυφο, τρισδιάστατο βάζο από χαρτί, είναι μια ιδιαίτερη τεχνική που απαιτεί υπομονή και λεπτοδουλειά. Όμως, το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει.

Θα χρειαστείτε:

Ένα παλαιό βιβλίο, ένα καλό κοπίδι/ξυράφι, ένα σκληρό κομμάτι χαρτόνι, κόλλα και υπομονή!

Ας ξεκινήσουμε!

1.Αφαιρέστε από το βιβλίο τα εξώφυλλα.

2.Στο χαρτόνι, δώστε το σχήμα μισού βάζου με τη βοήθεια του κοπιδιού.

3.Κόψτε 2 τέτοια κομμάτια τα οποία θα κολληθούν στη θέση των εξωφύλλων που αφαιρέσατε, πάνω στα ήδη υπάρχοντα φύλλα του βιβλίου, στο πρώτο και στο τελευταίο.

4.Αυτά είναι τα πατρόν σας, και όλα τα υπόλοιπα φύλλα του βιβλίου πρέπει να κοπούν στο ίδιο ακριβώς σχήμα. Θα αφιερώσετε χρόνο, αλλά θα τα καταφέρετε!

5.Αφού έχουν κοπεί όλα τα φύλλα του βιβλίου στο σχήμα που έχουν και τα χαρτόνια, ανοίξτε το βιβλίο και κολλήστε τα δυο χαρτόνια μεταξύ τους.

6.Τώρα το χάρτινο βάζο σας είναι έτοιμο! Μπορεί να σταθεί μόνο του σε ένα ράφι, αφού προηγουμένως το βάψετε με ένα σπρέι!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.