Αρχική InfoTeens Νέα Κατάθεση «φωτιά» για την αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Κατάθεση «φωτιά» για την αυτοκτονία του Βαγγέλη Γιακουμάκη

831570_porismaKατάθεση φωτιά ενός συμφοιτητή του Βαγγέλη Γιακουμάκη αποκαλύπτει σε δημοσίευμα του το Real.gr σήμερα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδονται, τη στιγμή που ο Γιακουμάκης βίωνε τον απόλυτο εφιάλτη με ορισμένους σπουδαστές οι οποίοι τον είχαν στοχοποιήσει και είχαν κάνει την ζωή του μαρτύριο, έρχονται στο φως πληροφορίες που αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες της Γαλακτοκομικής δεν έδωσαν την απαραίτητη σημασία.

Σπουδαστής της Γαλακτοκομικής Σχολής καταθέτει πως ο Βαγγέλης έλειπε από το δωμάτιό του τη νύχτα πριν βάλει τέλος στη ζωή του, ενώ γύρισε στις έξι με επτά το πρωί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ανώτερο στέλεχος της Γαλακτοκομικής Σχολής γνώριζε πως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έλειπε, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια. Ο ιδιωτικός ερευνητής Φώντας Βρόσγος, μιλώντας στο Real.gr, αναφέρει ότι σε συνομιλίες που είχε το τελευταίο διάστημα με δύο σπουδαστές της Γαλακτοκομικής, του έκαναν γνωστό ότι η πίεση που δεχόταν ο Βαγγέλης, με τα βασανιστήρια στα οποία τον είχαν υποβάλει, τον είχε φτάσει στο σημείο να πει: «Με όλα αυτά που μου κάνανε εδώ μέσα ειδικά πέρυσι, μου ερχόταν να φουντάρω από το παράθυρο».

Σύμφωνα με τον κ. Βρόσγο, η οικογένεια του Βαγγέλη έμαθε πέρυσι τον Μάρτιο τι συμβαίνει, «από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η μητέρα του με μια υπάλληλο της σχολής. Της είπε ότι αλλάξαμε δωμάτιο στον Βαγγέλη γιατί είχε προβλήματα με τους συμφοιτητές του χωρίς να της εξηγήσει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Της παρουσίασαν μια χαλαρή κατάσταση» . Σύμφωνα με τον ιδιωτικό ερευνητή, αυτή η κίνηση ήταν λάθος: «Θεωρω πως η διεύθυνση της σχολής κακώς δεν τιμώρησε αυτούς που δημιουργούσαν προβλήματα στον Βαγγέλη και αρκέστηκαν στην αλλαγή του δωματίου. Στην ουσία κατά την δίκη μου άποψη με αυτό τον τρόπο τιμώρησαν τον Βαγγέλη και όχι αυτούς που έπρεπε», αναφέρει.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.