Κατέδωσαν τον γιο τους στην αστυνομία όταν ανακάλυψαν ότι είναι βιαστής

Όταν ανακάλυψαν πως ο 18χρονος γιος τους πίεσε ένα κορίτσι για να κάνουν σεξ, παρά την άρνησή της, ο Jonathan και η Sarah Morris, 47 ετών, αποφάσισαν να καταδώσουν τον Jack στην αστυνομία, αναφέροντας ότι είδαν μηνύματα που αποκάλυπταν την αποτρόπαια πράξη του στο κινητό του.

Έπειτα από αυτή την ανακάλυψη, αναζήτησαν το «θύμα» του, μια κοπέλα που ήταν και παρθένα, η οποία επιβεβαίωσε τον βιασμό. Το κορίτσι τους είπε, ότι έπειτα από αυτό το συμβάν ένιωθε εντελώς άχρηστη και ανίκανη να εμπιστευτεί ξανά τους άνδρες.

Έπειτα από την καταδίκη του 18χρονου σε 2 χρόνια φυλάκιση, ο πατέρας του, μιλώντας στα κανάλια έξω από το δικαστήριο, είπε, ότι «Ήθελα να πει την αλήθεια, να κάνει το σωστό και να παραδεχτεί την ενοχή του. Ήταν δύσκολη για όλους μας αυτή η κατάσταση και μας έφερε σε μεγάλες διαφωνίες. Του είπα, όμως, ότι ήταν καλύτερο να δείξει σε όλους ότι προσπαθεί να επανορθώσει για ό,τι έκανε. Ό,τι έγινε ήταν ένα σοκ και για τον ίδιο και ελπίζω ότι ο χρόνος που θα περάσει στη φυλακή θα του δώσει το χρόνο που χρειάζεται για να σκεφτεί.»

Στο δικαστήριο το θύμα του Evans είπε, ότι του είχε ζητήσει να σταματήσει την τελευταία στιγμή, όμως εκείνος δεν το έκανε.

Μέχρι τότε, ο νεαρός ήταν ένας άριστος μαθητής, ο οποίος  φοιτούσε στο κολλέγιο παρακολοθώντας μαθήματα μαθηματικών, υπολογιστών και ιστορίας.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, το θύμα δεν κατήγγειλε ποτέ τον βιασμό. Αντίθετα, ήταν ο ίδιος ο Evans με την θετή μητέρα του που πήγαν στην αστυνομία και αποκάλυψαν τι ακριβώς συνέβη.»

Ο συνήγορος του παιδιού ζήτησε πιο επιεική μεταχείριση, λόγω μεταμέλειας, όμως η δικαστής ήταν ανυποχώρητη και του απέδωσε την ποινή που ορίζει ο νόμος, σύμφωνα με την ηλικία του.

Πηγή: dailymail.co.uk