Αρχική Famous Parents Κατερίνα Γκαγκάκη: Δεν με παίρνει πλέον να κάνω παιδί

Κατερίνα Γκαγκάκη: Δεν με παίρνει πλέον να κάνω παιδί

gkagk;akh
Στην εκπομπή «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη με τον Θοδωρή Αθερίδη έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία με φανερή εξομολογητική διάθεση, μίλησε για τον εαυτό της, τις σχέσεις και τους χωρισμούς της, την κατάθλιψη, αλλά και για το παιδί που δεν έκανε.

Στην ερώτηση για το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί, η απάντηση ήταν σαφής: «Εκ των πραγμάτων πλέον, νομίζω ότι χρονικά δεν με παίρνει...».

Αναφερόμενη στις σχέσεις και στους χωρισμούς της, υπογράμμισε ότι «εγώ δεν έχω αφήσει ποτέ κανέναν! Ποτέ».

Οσο για την ασθένεια των καιρών, την κατάθλιψη, σε σχετικό ερώτημα απάντησε: «Εχω υπάρξει καταθλιπτική πάρα πολλές περιόδους. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι που μπορεί να προκληθεί. Ετσι είμαι φτιαγμένη. Μια πολύ γνωστή αστρολόγος στα 18 μου είπε «εσύ παιδί μου είσαι τόσο καταθλιπτική». Από την άλλη μεριά, για κάποιο λόγο όταν χαίρομαι, χαίρομαι πιο πολύ. Θα πρέπει να πω επίσης ότι είμαι και της άποψης πως ό,τι λύνεται με χάπι, το λύνουμε με χάπι...».

Πηγή: thetoc.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.