Αρχική Famous Parents Κατερίνα Καραβάτου: "Αυτό το παιδάκι μού το έστειλε ο μπαμπάς μου"

Κατερίνα Καραβάτου: "Αυτό το παιδάκι μού το έστειλε ο μπαμπάς μου"

Καλεσμένη σε εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε η Κατερίνα Καραβάτου, η οποία διανύει τον 6ο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη συγκινητική στιγμή που έμαθε ότι περιμένει το δεύτερο παιδάκι της, το οποίο θα έρθει την άνοιξη και θα είναι αγοράκι:

"Το δεύτερο παιδί ήταν στο μυαλό του Κρατερού. Ήταν στο μυαλό του τόσο πολύ έντονα που κάποια στιγμή έγινε. Εγώ στην αρχή ήθελα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Επειδή τα έδωσα όλα, ήθελα να πάρω τις αποστάσεις μου και να καταλάβω τι μου γίνεται, να αισθανθώ ότι μπορώ να τα ξανακαταφέρω στη δουλειά μου. Έμαθα ότι είμαι έγκυος τη μέρα του μνημόσυνου του πατέρα μου. Όταν το τεστ βγήκε θετικό, μπήκα στο ίντερνετ για να δω την ημερομηνία τοκετού και έδειξε την ημερομηνία γενεθλίων του μπαμπά μου. Εκεί κατάλαβα ότι αυτό το παιδάκι το έστειλε ο μπαμπάς μου για να μην είμαι τόσο χάλια όσο με έβλεπε εκείνες τις ημέρες".

Η Καερίνα Καραβάτου μίλησε και για την περιπέτεια της υγείας της μικρής Αέλιας τις ημέρες των Χριστουγέννων:

"Πρόσφατα ζήσαμε μερικές μέρες με την Αέλια στο νοσοκομείο γιατί ξαφνικά αρρώστησε και έπαθε κάτι που δεν είχα ξανακούσει. Όλα πήγαν καλά, ήταν όμως ένα τόσο μεγάλο σοκ που δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο πέρα από αυτό. Έπαθε επιπλοκή μίας ίωσης. Επί της ουσίας διαλύονταν οι μύες της. Εγώ εκεί έμαθα ότι το έχουν πάθει κι άλλοι άνθρωποι. Όταν είδα το παιδάκι μου να μην μπορεί να κάνει κάποια βασικά πράγματα και να έχουμε αυτή την περιπέτεια είπα: «Κατερινάκι, τίποτα, να είμαστε καλά». Σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων. Όταν είδαμε ότι όλα πήγαν καλά και γυρίσαμε σπίτι μας, ψιλοκαταρρεύσαμε ο καθένας με τον τρόπο του γιατί ήταν κάτι που μας τάραξε".


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.