Αρχική Famous Parents Κατερίνα Καραβάτου: "Όταν δεν ακούς την καρδιά του μωρού που κυοφορείς, το σοκ είναι μεγάλο"

Κατερίνα Καραβάτου: "Όταν δεν ακούς την καρδιά του μωρού που κυοφορείς, το σοκ είναι μεγάλο"

krateros-katsoulis-katerina-karavatou-people-67-1Για τις δυσκολίες που πέρασε μέχρι να καταφέρει τελικά να γίνει μανούλα μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό η Κατερίνα Καραβάτου. Η όμορφη παρουσιάστρια περιγράφει τα συναισθήματα που την προκάλεσαν οι δύο αποβολές που βίωσε, πριν έρθει στη ζωή της η χαριτωμένη Αέλια:

"Ήταν μεγάλο σοκ. Η μία εγκυμοσύνη μάλιστα ήταν προχωρημένη. Όταν έχεις ακούσει την καρδιά του μωρού που κυοφορείς και σε μια από τις επόμενες εξετάσεις δεν ακούς πια την καρδούλα που χτυπούσε μέσα σου, είναι πολύ ισχυρό το σοκ. Ήταν πολύ επώδυνη και η επέμβαση που έπρεπε να κάνω μετά. Γενικά, ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος γιατί είχα μπει ήδη στη διαδικασία της σκέψης ότι θα γεννηθεί το παιδάκι μου. Δεν είχα προηγούμενη εμπειρία, αυτή ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη. Σε αυτή την περίπτωση πάντα σκέφτεσαι: κι αν δεν τα καταφέρω;".

Επίσης, η Κατερίνα Καραβάτου δεν δίστασε να αναφερθεί και στο ενδεχόμενο απόκτησης ενός δεύτερου παιδιού:

"Ο Κρατερός ζητά επίμονα να κάνουμε ένα παιδί ακόμα. Στην αρχή δεν μπορούσα καν να το σκεφτώ. Η αλήθεια είναι ότι τώρα έχω αρχίσει να το βλέπω διαφορετικά. Δεν υπάρχουν και πολλά περιθώρια λόγω ηλικίας. Αν είναι να γίνει, πρέπει να γίνει τώρα. Αυτό με έχει αγχώσει περισσότερο. Δεν θέλω να κάνω ένα δεύτερο παιδί, απλά για να μην μείνει μόνη της η Αέλια. Καταλαβαίνω βέβαια το πόσο σημαντικό είναι να έχεις αδέλφια, το ζω τώρα που συνέβησαν όλα αυτά τα πράγματα και θα ήθελα να μοιραστώ όχι μόνο τα καλά αλλά και τα άσχημα που έρχονται στη ζωή. Θέλω όμως να φέρω στον κόσμο ένα παιδί, γιατί το επιθυμούμε".


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.