Αρχική InfoMommy Νέα Κατερίνα Λέχου: "Δεν υπάρχει τέλεια σύζυγος, τέλεια μάνα"

Κατερίνα Λέχου: "Δεν υπάρχει τέλεια σύζυγος, τέλεια μάνα"

LEXOU-2Καλεσμένη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε η Κατερίνα Λέχου και μίλησε μεταξύ άλλων για τις προτεραιότητες στη ζωή της και το μοτίβο της σύγχρονης γυναίκας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει η τέλεια σύζυγος ούτε η τέλεια μητέρα:

"Είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Γι αυτό δεν πιστεύω και στο μοτίβο "τέλεια σύζυγος, τέλεια μάνα". Πού είναι αυτή η γυναίκα να τη δω; Θέλω να της μιλήσω! Εντάξει, υπάρχει προσπάθεια. Προσπαθείς και μάλλον αλλάζεις και προτεραιότητα κάθε φορά. Μια κάνεις focus εδώ, μια κάνεις αλλού! Σίγουρα προτεραιότητα μου είναι ο άνθρωπος. Αν μου τύχει αύριο -χτύπα ξύλο- να φροντίσω έναν γονιό μου ή να είμαι στη δουλειά, θα φροντίσω τον γονιό μου. Δεν θα χρειαστεί να το σκεφτώ. Βάζω τον άνθρωπο στην κορωνίδα των προτεραιοτήτων».

Όσο για το αν τελικά μετάνιωσε που δεν ήθελε επί σειρά ετών να παντρευτεί, η όμορφη ηθοποιός ξεκαθάρισε: «Αυτό θα το πω λίγο πριν πεθάνω. Στη ζωή δεν μπορείς να πεις τίποτα για τίποτα. Είναι μια αέναη προσπάθεια. Και τώρα έχω τη φοβία. Μέχρι στιγμής είναι καλά. Ζω το τώρα. Αυτό μου έχει δοθεί, με την καλή έννοια. Αυτό μπορώ να γευτώ, αυτό μπορώ να αξιοποιήσω με τον καλύτερο τρόπο. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει αύριο. Η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.