Αρχική Famous Parents Κατερίνα Λέχου: Οι εξωσωματικές, η υιοθεσία και η απόκτηση ενός παιδιού στα 48 της

Κατερίνα Λέχου: Οι εξωσωματικές, η υιοθεσία και η απόκτηση ενός παιδιού στα 48 της

lexou_225768761

Ένα ταξίδι της, μόνη στην Νέα Υόρκη την έκανε να αναθεωρήσει την ζωή της και τις απόψεις της περί γάμου. Αν και μέχρι εκείνη την στιγμή δήλωνε κατηγορηματικά αρνητική, η ψυχική μοναξιά που βίωσε ξαφνικά, μην βρίσκοντας νόημα να μην έχει ένα άνθρωπο να της κρατάει το χέρι, οδήγησε την Κατερίνα Λέχου να πάρει την μεγάλη απόφαση. Επιστρέφοντας από την Αμερική στις αρχές Ιουνίου επικοινώνησε με τον τότε σύντροφο της Μάνο Στρατάκη, του εξομολογήθηκε τα συναισθήματά της και παντρεύτηκαν τον Ιούλιο. Σε συνέντευξή της στο Hello δεν έκρυψε την ηλικία της,είναι 48 χρονών, ενώ αποκάλυψε τις βλέψεις της να υιοθετήσει ένα παιδί.

Για τη μητρότητα έχετε μιλήσει πολλές φορές. Είστε ανάδοχη μητέρα παιδιού μέσω Actionaid. Θα υιοθετούσατε ένα παιδί;

«Αν ήθελα διακαώς ένα παιδί και δεν μπορούσα να κάνω μετά από προσπάθεια με εξωσωματική γονιμοποίηση, θα υιοθετούσα. Δεν θα έκανα εξωσωματικές στο διηνεκές. Γιατί κάτι θέλει να σου πει κι αυτό. Δεν έχει σημασία το παιδί να είναι βγαλμένο από μένα. Αν και είναι ένας πολύ δύσκολος δρόμος».

Πηγή:govastileto.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.