Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι είναι αυτό που καμαρώνει στο γιο της Μάξιμο;

Papoutsaki1Σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον 21 μηνών Μάξιμο που της έχει κλέψει την καρδιά από τότε που γεννήθηκε! Η ευτυχισμένη μανούλα μίλησε για εκείνο που καμαρώνει στον χαριτωμένο μικρό και δεν σταματάει να μοιράζεται με τους φίλους της:

«Είναι χάχας. Γελάει πολύ και είναι πολύ επικοινωνιακός, μιλάει σε όλο τον κόσμο. Είναι μικρούλης ακόμη, αλλά για την ηλικία του είναι πολύ ομιλητικός. Όπως κι εγώ, έτσι κι αυτός, μίλησε από πολύ νωρίς, πριν κλείσει χρόνο. Πλέον δεν σταματά καθόλου. Μετράει ήδη μέχρι το 11 και είναι μόλις 21 μηνών! Όταν ανεβαίναμε τα σκαλιά του μετρούσα «1, 2…» και τα έμαθε. Πλέον, μετρά ακόμη κι όταν βλέπει κάποιον άλλον να ανεβαίνει σκαλοπάτια».

Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει τι είναι αυτό που αρέσει σε εκείνη και τον σύζυγό της να κάνουν παρέα με το αγοράκι τους: «Να βλέπουμε Πέππα το Γουρουνάκι και να είμαστε μαζί στον καναπέ. Ακούμε βέβαια και παραμυθάκια, που πλέον κάποια τα ξέρει απέξω. Του τραγουδάω και τραγούδια που μου τραγουδούσε η μαμά μου».