Αρχική InfoMommy Συμβουλές Καθαρά ντουλάπια στο λεπτό

Καθαρά ντουλάπια στο λεπτό

cleaning
Θέλετε να καθαρίσετε εύκολα τα ντουλάπια της κουζίνας ή του μπάνιου σας, τα παντζούρια και τις ντουλάπες σας;  Μιας και πιάνει σιγά σιγά το καλοκαίρι σίγουρα και αυτό είναι στo πρόγραμμα. Για το λόγο αυτό λοιπόν, ένα μαμαδίστικο μυστικό είναι εδώ για να σας σώσει. Αν μάλιστα προτιμάτε και τους φυσικούς και αβλαβείς, για το περιβάλλον, τρόπους αυτό το κόλπο της μαμάς είναι ό,τι πρέπει για σας.
Σε μια λεκάνη με 500ml νερό ρίχνετε λίγο άσπρο ξύδι και λίγη μαγειρική σόδα. Αφού το ανακατέψετε λιγάκι με ένα πανάκι περνάτε την επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε και όχι μόνο η βρωμιά εξαφανίζεται, αλλά παράλληλα κάνετε και απολύμανση!

Για μεγαλύτερη ευκολία δοκιμάστε να τοποθετήσετε το μείγμα σ’ ένα μπουκάλι με κούμπωμα σπρέι ώστε να ψεκάζετε με αυτό. Αν θέλετε να καθαρίσετε τα παντζούρια του σπιτιού αλλάξτε τη δοσολογία ανάλογα με τις ανάγκες σας και χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να γλιτώσετε χρόνο!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.