Αρχική InfoMommy Νέα «Κάθε μέρα είναι πολύτιμη!»: To μήνυμα του Keanu Reeves για να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο ζούμε την καθημερινότητά μας

«Κάθε μέρα είναι πολύτιμη!»: To μήνυμα του Keanu Reeves για να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο ζούμε την καθημερινότητά μας

Ο Keanu Reeves, ο γνωστός ηθοποιός του Χόλυγουντ με μια ανάρτηση του στη σελίδα των φαν του στο Facebook στέλνει το δικό του μήνυμα για το σημερινό τρόπο ζωής, καλώντας μας να αλλάξουμε τη κοσμοθεωρία μας, να πάψουμε να είμαστε εγωιστές και να δούμε τη ζωή με μια ματιά αισόδοξη και αλτρουιστική, απαλλαγμένη από το άγχος και τον μικρόκοσμο του εαυτού μας.

"Βλέπετε αυτούς τους ανθρώπους πίσω μου; Σπεύδουν για να εργαστούν χωρίς να δίνουν προσοχή σε τίποτα. Μερικές φορές είμαστε τόσο απασχολημένοι με την καθημερινότητα που ξεχνάμε να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να απολαύσουμε την ομορφιά της ζωής. Συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε ζόμπι. Πάρτε τα τηλέφωνα από τα κεφάλια σας. Πέστε ένα γεια σε κάποιον που θα δείτε και ίσως μπορέσετε να δώσετε μια αγκαλιά σε κάποιον άλλο που μοιάζει να είναι πληγωμένος. Βοηθήστε κάποιον!

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.