Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, έφηβοι και παιδιά μυούνται στο θέατρο μέσα από θεατρικό παιχνίδι και θεατρικές δραστηριότητες στο 104!

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, έφηβοι και παιδιά μυούνται στο θέατρο μέσα από θεατρικό παιχνίδι και θεατρικές δραστηριότητες στο 104!

Ερεθίσματα όπως ένα λογοτεχνικό-θεατρικό κείμενο, ένα ποίημα, ένα έργο τέχνης, ένα παραμύθι, μια μουσική, ένα καπέλο, μια στιγμή, ένα συναίσθημα...Όλα μπορούν να αποτελέσουν την έναρξη ενός θεατρικού παιχνιδιού! Και τότε τα πάντα μπορούν να συμβούν... Με πολλαπλές τεχνικές, παιχνίδια ρόλων, αυτοσχεδιασμούς, κινητικές - σωματικές ασκήσεις, πολλαπλή χρήση αντικειμένων, παιδιά και έφηβοι εκφράζονται, δημιουργούν, νιώθουν, δραστηριοποιούνται, αλληλεπιδρούν, συνεργάζονται, αναπτύσσουν πρωτοβουλίες, εκφράζουν ιδέες, επινοούν, ανακαλύπτουν, συνθέτουν! Σε ένα κλίμα αποδοχής και ενθάρρυνσης, με ομαδικότητα και συνεργατικότητα -χωρίς το άγχος της απόρριψης, του σωστού και του λάθους- τα παιδιά, οι έφηβοι αποθέτουν στην ομάδα ένα μέρος του ψυχικού τους κόσμου, ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τους άλλους και αναπτύσσουν δεξιότητες ζωής!

DSC09834

Όλα αυτά μπορούνα να μάθουν από κοντά προνήπια - νήπια- παιδιά και έφηβοι που θα συμμετάσχουν στα «Εργαστήρια θεατρικού παιχνιδιού για παιδιά & θεατρικό εργαστήρι για εφήβους κάθε Παρασκευή & κάθε Σάββατο στο Θέατρο 104»

Πληροφορίες:
Εμψύχωση- Θεατρική κατεύθυνση: Σοφία Παπαδοπούλου
Εργαστήρια:
• για εφήβους (12 -17 ετών) κάθε Παρασκευή 18:15 – 20:00
• για προνήπια- νήπια (3,5 -5,5 ετών) κάθε Σάββατο 10:30 – 11:30
• για παιδιά (6-11 ετών) κάθε Σάββατο 12:00 – 13:30

Email: iomadatwn5epoxwn@gmail.com & theatre104@gmail.com

Πληροφορίες/Κρατήσεις: 210 3455020 & 6932 321039

Το Infokids.gr είναι χορηγός επικοινωνίας των θεατρικών εργαστηρίων της ομάδας των 5 Εποχών

Θέατρο 104

Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα (300μ. από μετρό Κεραμεικός)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.