Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Κάθε Πέμπτη τα παιδιά απολαμβάνουν "ταξιδοσυναισθήματα" στο Ανοιχτό Σχολείο

Κάθε Πέμπτη τα παιδιά απολαμβάνουν "ταξιδοσυναισθήματα" στο Ανοιχτό Σχολείο

Τα "Ταξιδοσυναισθήματα" είναι ένα εργαστήρι που διοργανώνει κάθε Πέμπτη στις 17:30 το Ανοιχτό Σχολείο για παιδιά 4 -6,5 ετών όπου έχουν τη δυνατότητα, μέσα από το παιχνίδι, να εξερευνούν κάθε φορά και ένα νέο κομμάτι του εαυτού τους.

Το παιχνίδι αποτελεί τη «φυσική» γλώσσα των παιδιών, το πιο ισχυρό μέσο έκφρασης τους και αναπόσπαστη δραστηριότητα της καθημερινότητάς τους. Μέσω του παιχνιδιού, τα παιδιά εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους, μαθαίνουν, πειραματίζονται, ευχαριστιούνται, απογοητεύονται, ανακαλύπτουν σιγα-σιγα τον εαυτό τους και τον κόσμο που τους περιβάλλει, μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τα συναισθήματά τους και να διαχειρίζονται καλύτερα τις προκλήσεις. Με εργαλείο ένα διαφορετικό σχέδιο εργασίας κάθε μήνα – για την φύση, τα ζώα, τον άνθρωπο, και πολλά άλλα - τα παιδιά θα μαθαίνουν παίζοντας, θα αποκτούν νέους φίλους, θα μαθαίνουν πώς να συνεργάζονται και να περνάνε καλά ενώ παράλληλα θα αναπτύσσονται πολλές διαφορετικές τους πλευρές (νοητικά, συναισθηματικά, ψυχοκοινωνικά, καλλιτεχνικά)

Συναντήσεις:
Κάθε Πέμπτη 17:30-18:30

Απευθύνεται:

Σε παιδιά 4 -6,5 ετών

Πληροφορείες και εγγραφές στο 2106640433

Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης Ανοιχτό Σχολείο
Βασιλέως Γεωργίου Β' 49
Παιανία
210 66 40 433


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.