Αρχική InfoTeens Style Κάθε πότε πρέπει να κουρεύω τα μαλλιά μου;

Κάθε πότε πρέπει να κουρεύω τα μαλλιά μου;

mediumteenhairstylerushΟι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν ότι πρέπει να επισκέπτονται το κομμωτήριό τους για κούρεμα το αργότερο κάθε έξι εβδομάδες, καθώς θεωρούν ότι μόνο έτσι δυναμώνει η τρίχα και τα μαλλιά μακραίνουν. Έπίσης κυριαρχεί η άποψη ότι εάν κάποια γυναίκα θέλει να μακρύνει τα μαλλιά της, πρέπει να επισπεύσει την επίσκεψη στο κομμωτήριο .

Η τρίχα είναι ένας ζωντανός οργανισμός και η ανάπτυξη της είναι 0,4 χιλιοστά τη μέρα! Η τρίχα κατά μέσο όρο πάντα μεγαλώνει 1,3 εκατοστά το μήνα και η ανάπτυξη της είναι μεγαλύτερη ανάμεσα στις ηλικίες 15 με 30.
Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν όσο και να τα κόβετε τα μαλλιά σας η τρίχα κάθε μήνα μεγαλώνει και δεν μένει στο ίδιο μήκος όπως πιστεύει πολύ κόσμος. Η ιδανικότερη χρονική περίοδος για να κουρεύετε τα μαλλιά σας είναι περίπου κάθε 3 μήνες και το μήκος κουρέματος καλό είναι να κυμαίνεται περίπου στα 3 με 4 εκατοστά.

Βέβαια, η συχνότητα με την οποία μια γυναίκα πρέπει να κουρεύεται εξαρτάται από το κούρεμα που έχει ή θέλει να κάνει.

*Εάν δεν υπάρχουν προβλήματα με ψαλίδα, τότε το τακτικό ραντεβού σας για κούρεμα καλό είναι να ανανεώνεται κάθε 3 μήνες.

*Ένα κοντό κούρεμα, πρέπει να ρετουσάρεται συχνά, περίπου κάθε μήνα , έτσι ώστε να κρατά το σχήμα και τη γραμμή του.

Το κόψιμο των μαλλιών εξαρτάται, βέβαια πάντα και από την ποιότητα της τρίχας, τις επαναλαμβανόμενες τεχνικές που κάνουμε και τη συχνότητα με την οποία χρησιμοποιούμε θερμαντικά εργαλεία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter