Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Κάθε Σάββατο τα παιδιά απασχολούνται σε ένα αλλιώτικο σχολείο στα Μελίσσια

Κάθε Σάββατο τα παιδιά απασχολούνται σε ένα αλλιώτικο σχολείο στα Μελίσσια

arts-and-crafts-for-childrenΆρχισαν οι εγγραφές των παιδιών στο «Σχολείο του Σαββάτου», το καινοτόμο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών του Δήμου Πεντέλης.

Σκοπός του προγράμματος είναι η φιλοξενία και απασχόληση παιδιών, ηλικίας 4-10 ετών, κάθε Σάββατο από τις 9 π.μ. μέχρι 3 μ.μ., ώστε να παρέχεται η δυνατότητα στους εργαζομένους γονείς να ασχολούνται απερίσπαστοι με την επιμέλεια των οικογενειακών τους υποθέσεων. Θα λειτουργεί κάθε Σάββατο στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών «Το Μελίσσι» (Σκίαθου 5 & Μπακογιάννη) της Δημοτικής Ενότητας Μελισσίων και θα προσφέρει υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης, φιλοξενίας και ψυχαγωγίας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα προγράμματα κατατίθενται στο ΝΠΔΔ Οργανισμός Κοινωνικής Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Δήμου Πεντέλης, Σκιάθου 5 & Μπακογιάννη, Μελίσσια (τηλ. 210-8032 722).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.