Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Κάθε Σάββατο τα παιδιά γίνονται Μικροί Επιστήμονες στο McArthurGlen (έως 19/9)

Κάθε Σάββατο τα παιδιά γίνονται Μικροί Επιστήμονες στο McArthurGlen (έως 19/9)

newsletterΤο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται τη νέα σεζόν και με αφορμή την επιστροφή στα θρανία, ετοιμάζει διασκεδαστικές δραστηριότητες για τους μικρούς επισκέπτες του. Σε συνεργασία με τη Σχολή Μωραΐτη, διοργανώνονται δύο πρωτότυπα διαδραστικά εργαστήρια Φυσικών Επιστημών & Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, στα οποία οι μικροί μαθητές και μαθήτριες, ηλικίας 7-12 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και να το απολαύσουν!

Οι μικροί μας φίλοι θα ανακαλύψουν φυσικά φαινόμενα, συμμετέχοντας στην εκτέλεση πειραμάτων, αλλά και θα μυηθούν στο μαγικό κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής, που προσφέρει το moraitis blast lab, προγραμματίζοντας και κατασκευάζοντας ρομπότ με την κορυφαία πλατφόρμα Ρομποτικής Lego Mindstorms®.

Τα εργαστήρια θα λειτουργούν κάθε Σάββατο μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00-18:00 με ελεύθερη είσοδο.

* Για τη μεταφορά σας στο εκπτωτικό χωριό μπορείτε να εξυπηρετηθείτε με το λεωφορείο 319 από το σταθμό μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για όσους έρχεστε με το αυτοκίνητο, μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν parking.

McArthurGlen Athens,
Οικοδομικό τετράγωνο E71, Γυαλού, Σπάτα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.