Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Κάθε Τρίτη τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά στο Παιδικό Εργαστήρι Σαΐτα

Κάθε Τρίτη τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά στο Παιδικό Εργαστήρι Σαΐτα

dsc02351Το παιδικό εργαστήρι του Β.Κ. λειτουργεί τα τελευταία 4 χρόνια. Κατά τη διάρκεια των τριών χρόνων το εργαστήρι ασχολήθηκε με διδακτικά αντικείμενα όπως το θέατρο και τα εικαστικά, τη μουσικοκινητική αγωγή και τους υπολογιστές. Επίσης λάβανε χώρα προβολές παιδικών ταινιών, κουκλοθεατρικές ή θεατρικές παραστάσεις από θιάσους εκτός Βοτανικού Κήπου, ομάδα συμβουλευτικής γονέων, εκθέσεις ζωγραφικής και παραστάσεις από τα παιδιά του εργαστηρίου.

Το παιδικό εργαστήρι του Βοτανικού Κήπου από φέτος παύει τη λειτουργία του ως έχει και εξελίσσεται. Το όνομά του πια γίνεται Παιδικό Εργαστήρι Σαΐτα. Στη διάρκεια του εργαστηρίου οι εμψυχώτριες θα συνεργάζονται στον ίδιο χώρο μαζί με τα παιδιά. Λόγος, εικαστικά και θέατρο θα αλληλεπιδρούν δημιουργικά ακολουθώντας τους ρυθμούς και τις ανάγκες της ομάδας των παιδιών, ενώ η διαδικασία και η θεματική θα είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμες να αναθεωρηθούν και να τεθούν στη βάση που θα προκύπτει από ολόκληρη την ομάδα (παιδιά και εμψυχωτές). Με λίγα λόγια, η διαδικασία και τα θέματα ισχύουν ως προτάσεις και αρχικό υλικό. Ο δρόμος είναι ο δρόμος που δείχνει η ομάδα. Μαθαίνουμε να ακούμε, εξελίσσουμε δημιουργικά τη σκέψη μας και τη φαντασία μας, μαθαίνουμε να συνδιαμορφώνουμε.

Το εργαστήρι λειτουργεί κάθε Τρίτη 18.00 - 19.00

Βοτανικός Κήπος
Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος

(δίπλα στον Αγ. Δημήτρη)
Πετρούπολη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.