Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Καθυστερεί η καταβολή των 20 εκ. ευρώ για τη συντήρηση των σχολείων

Καθυστερεί η καταβολή των 20 εκ. ευρώ για τη συντήρηση των σχολείων

060614185950_0773Την άμεση μεταφορά στους δήμους των 20 εκ. ευρώ που προβλέπονται στον προϋπολογισμό του 2015 για τη συντήρηση των σχολικών κτιρίων ζητά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ από τον υπουργό Εσωτερικών Νίκο Βούτση.

«Η κοινή λογική, τονίζει ο κ. Πατούλης σε σχετική επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών, τοποθετεί χρονικά τις συντηρήσεις κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, πριν δηλαδή ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά. Και όμως, κύριε υπουργέ, φτάσαμε στο τέλος του Ιουλίου και δεν έχουμε καμία ένδειξη για τη σχετική χρηματοδότηση, με συνέπεια να μην μπορούμε να δρομολογήσουμε τις συντηρήσεις των σχολείων και να διατρέχουμε τον κίνδυνο να ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά με πάσης φύσεως προβλήματα και ανάγκες στις σχολικές αίθουσες, στις στέγες των σχολείων, στους κοινόχρηστους χώρους κ.λπ.».

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ τονίζει την ανάγκη να μεταφερθούν άμεσα οι πόροι.

«Θέλουμε, τονίζει, να υποδεχθούμε τα παιδιά μας στα σχολεία τον Σεπτέμβρη, με αισιοδοξία, έχοντας τουλάχιστον καλύψει τέτοιου είδους προβλήματα και ανάγκες. Γι’ αυτό έχουμε προγραμματίσει, όπως πάντα κάνουμε, τις συντηρήσεις, είμαστε έτοιμοι και θα τα καταφέρουμε, θα προλάβουμε, αρκεί να μεταφέρετε άμεσα τους προβλεπόμενους πόρους σε όλους τους Δήμους της χώρας, χωρίς άλλη καθυστέρηση. Διαφορετικά ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.