Κάτια Ζυγούλη: Γιατί κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη ακόμα και από τα παιδιά της

Σχεδόν δύο μήνες αφότου έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της, η Κάτια Ζυγούλη αποκαλύπτει σε εβδομαδιαίο περιοδικό το λόγο που κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της.

«Θέλαμε να το κρατήσουμε πιο δικό μας, να το ζήσουμε πιο ήρεμα ο Σάκης κι εγώ. Δεν το ήξεραν οι γονείς μας, δεν το είχαμε πει στα παιδιά, δεν το ήξεραν οι φίλοι μας. Ήθελα να διαφυλάξω την ηρεμία στην καθημερινότητα όλων μας. Πρώτα απ όλα των παιδιών αλλά και τη δική μας.

«Η εγκυμοσύνη αυτή ήταν κάτι ξαφνικό και ανέλπιστο, που το δεχτήκαμε γιατί ήταν κάτι πέρα από εμάς, μία ψυχή που έπρεπε να ενσαρκωθεί και διάλεξε εμάς, τη δική μας οικογένεια. Έτσι, αποφάσισα να αφιερώσω ακόμα ένα χρόνο στην οικογένειά μου, αναβάλλοντας λίγο τα επαγγελματικά μου σχέδια», ενώ συνεχίζει αναφερόμενη στον αστείο τρόπο που αποφάσισαν να το ανακοινώσουν στα μέλη της οικογένειάς τους:

«Την ημέρα που διέρρευσε το νέο, το είπαμε στα παιδιά και στη συνέχεια στους γονείς μας. Είχε πολλή πλάκα αυτό γιατί βάλαμε τα παιδιά να τους το ανακοινώσουν. Εκεί λοιπόν που η Αναστασία είναι με τον πατέρα μου του λέει: Παππού, η μαμά σε 6 εβδομάδες θα κάνει μωράκι. Και ο πατέρας μου της λέει: Σε 6 μήνες εννοείς. Όχι, λέει η Αναστασία. Σε 6 εβδομάδες».