Αρχική Νέα Κεντάκι: Έβγαλαν ένταλμα σύλληψης για την Πριγκίπισσα Έλσα του Frozen - ο λόγος το νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια

Κεντάκι: Έβγαλαν ένταλμα σύλληψης για την Πριγκίπισσα Έλσα του Frozen - ο λόγος το νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια

ImageHandler.ashx
Αν μη τι άλλο οι αρχές της πόλης Χάρλαν έχουν χιούμορ και αποφάσισαν με αυτό τον τρόπο να διασκεδάσουν το γεγονός ότι η πόλη έχει καλυφθεί από χιόνι ενώ αναμένεται και νέο κύμα κακοκαιρίας.

Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για την πριγκίπισσα Έλσα, την ηρωίδα από την επιτυχημένη παιδική ταινία Frozen.

Όπως αναφέρεται σε μήνυμα που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του τμήματος στο Facebook: «η ύποπτος είναι ξανθιά, τελευταία φορά εθεάθη να φορά ένα μακρύ μπλε φόρεμα και είναι γνωστή για το τραγούδι της 'Let it Go!'»

«Όπως μπορείτε να δείτε από την κακοκαιρία είναι πολύ επικίνδυνη» συμπληρώνεται στο μήνυμα ενώ σε δεύτερη ανάρτηση οι αρχές καλούν τους πολίτες - πέρα από τα αστεία - να είναι πολύ προσεκτικοί λόγω της κακοκαιρίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.