Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Κεραμικά πιάτα από πηλό!

Κεραμικά πιάτα από πηλό!

1

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη κατασκευή, είναι και αυτή μια που ο πηλός είναι ένα εύπλαστο υλικό, που μπορείτε να το πλάσετε εύκολα, και να το αφήσετε να στεγνώσει στον αέρα.

Στην αγορά υπάρχουν διάφορες ποιότητες και τιμές. Ενδεικτική τιμή: Πηλός λευκός, 1 κιλό, τιμή 3,55Ε (e-shor/ internet).

ImageGen

Αφού ανοίξετε και μαλακώσετε τον πηλό πλάθοντάς τον, δώστε το σχήμα που θέλετε. Για παράδειγμα ένα πετσετάκι της γιαγιάς, μπορεί να αφήσει ένα πολύ ωραίο σχήμα στον πηλό.

Αν ο πηλός αρχίζει και στεγνώνει καθώς τον δουλεύετε, μπορείτε να βρέξετε τα δάκτυλά σας και να τον νοτίσετε λίγο, για να γίνει πιο εύπλαστος.

Στη συνέχεια μπορείτε να περάσετε χρώμα σε σπρέι σε ολόκληρο το πιάτο  ή με ψυχρό σμάλτο (θα τα βρείτε σε μικρά βαζάκια) και ένα πινέλο, να περάσετε κάποια σημεία του αποτυπωμένου σχεδίου.

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.