Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Kerastase Densifique: η επαγγελματική λύση για τα αραιά μαλλιά αντρών και γυναικών!

Kerastase Densifique: η επαγγελματική λύση για τα αραιά μαλλιά αντρών και γυναικών!

densifique3Αν σας απασχολεί η πυκνότητα των μαλλιών σας, επιτέλους ήρθε αυτό το επαγγελματικό προϊόν που έχει πρωτοφανή αποτελέσματα στα μαλλιά! Παρέχει θεραπεία γέννησης της τρίχας, που αποκαλύπτει 1700 νέες τρίχες σε 3 μήνες χρήσης. Το Kerastase Densifique, ενεργοποιεί την πυκνότητα στα μαλλιά και χαρίζει περισσότερο σώμα σε 10 μέρες και περισσότερη πυκνότητα σε 30 μέρες. Αποκαλύπτει μέχρι και 1700 νέες τρίχες, οι οποίες ήταν ανενεργές*.

* Ισχύει για θεραπεία 3 μηνών.

Kerastase Densifique 1Είναι ιδανικό για άντρες και για γυναίκες που θέλουν να αυξήσουν την πυκνότητα των μαλλιών τους. Στηρίζεται σε αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία, με 10 χρόνια έρευνας και 13 επιστημονικές δημοσιεύσεις. ‘Εχει υποαλλεργική σύνθεση χωρίς paraben. Το Kerastase Densifique παρέχει καλλυντική δράση και άμεση πυκνότητα στην τρίχα, ενώ εφαρμόζεται πολύ απλά σε λουσμένα ή στεγνά μαλλιά.

kerastase-densifique2


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.