Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για το μουσικό πρόγραμμα για παιδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (21/4)

Κερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για το μουσικό πρόγραμμα για παιδιά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (21/4)

Εικονογράφηση Αλέξης Κυριτσόπουλος_εντυπο πρόγραμμα του ΜΜΑΈνα κυριακάτικο πρωινό- δύο συναυλίες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι μικροί μας φίλοι που θα παρακολουθήσουν το καθιερωμένο Κυριακάτικο πρωινό ‘Ένας μουσικός ζωολογικός κήπος’ Το καρναβάλι των ζώων και ο Πέτρος και ο Λύκος την προσεχή Κυριακή 21 Απριλίου στις 11:30 το πρωί και τις 15:00 το μεσημέρι στο Μέγαρο Μουσικής. Ανάρπαστα έγιναν τα εισιτήρια της Κυριακάτικης πρότασης του Μεγάρου και της Κρατικής Ορχήστρας για ‘ένα μουσικό ζωολογικό κήπο’, πράγμα που οδήγησε στην απόφαση να επαναληφθεί η συναυλία την ίδια ημέρα – Κυριακή 21 Απριλίου στις 3.00 το μεσημέρι, ώστε να μπορέσουν περισσότεροι μικροί φίλοι να ταξιδέψουν στον θαυμαστό κόσμο του παραμυθιού και της μουσικής. Οι συναυλίες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Δύο απολαυστικά μουσικά παραμύθια με ήρωες ζώα και ανθρώπους, μια διασκεδαστική μύηση για παιδιά, νέους, αλλά και μεγάλους, στην ορχήστρα και τα όργανά της, έργα διαχρονικά συναρπαστικά για το ακροατήριό τους και σταθερά στο ρεπερτόριο όλων των μουσικών σκηνών του κόσμου: Το Καρναβάλι των Ζώων, του Καμίγ Σεν Σανς και ο Πέτρος και ο Λύκος, του Σεργκέι Προκόφιεφ. Έρχονται από διαφορετικές εποχές και συνθέτες, ρομαντικό το ένα, μοντερνιστικό το άλλο, και παρουσιάζονται από την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, και σολίστ τους πιανίστες Καλλιόπη Εμμανουήλ και Δημήτρη Σταματελάτο, για το νεανικό κοινό του Μεγάρου σε μια φρέσκια εκτέλεση, με μαέστρο τον Αλέξανδρο Διαμαντή και αφηγητή στην ιστορία του Πέτρου και του Λύκου, τον δημοφιλή ηθοποιό Γεράσιμο Γεννατά.

Οι συναυλίες εντάσσονται στην εκπαιδευτικού χαρακτήρα Σειρά «Κυριακή Πρωί στο Μέγαρο» που απευθύνεται κυρίως σε νέους ακροατές κι αφορά σε συναυλίες με δημοφιλή έργα.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε το μουσικό πρόγραμμα για παιδιά "Ο ζωολογικός κήπος" την Κυριακή 21 Απριλίου στις 11:30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 18  Απριλίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε το μουσικό πρόγραμμα για παιδιά "Ο ζωολογικός κήπος" την Κυριακή 21 Απριλίου στις 11:30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με1  αριθμό από το 1 ως το 632  (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Ελισάβετ Γιαννοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.