Αρχική Διαγωνισμοί Kερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για το μουσικό πρόγραμμα για παιδιά στο Μέγαρο Μουσικής (7/4)

Kερδίστε 1 διπλή πρόσκληση για το μουσικό πρόγραμμα για παιδιά στο Μέγαρο Μουσικής (7/4)

kiriakiproi20ospageΤα Κυριακάτικα Πρωινά στο Μέγαρο Μουσικής, ο επιτυχημένος θεσμός των προγραμμάτων μύησης στη μουσική με δημοφιλή έργα του συμφωνικού ρεπερτορίου, σχολιασμένα και παρουσιασμένα με τρόπο ελκυστικό από έμπειρους μουσικολόγους σε παιδιά και νέους επιστρέφουν την Κυριακή 7 Απριλίου στις 11:30 το πρωί με το αφιερωμα "Γνωριμία με τη μουσική του 20ού αιώνα". Πολλοί πιστεύουν ότι η σύγχρονη μουσική απευθύνεται σε «ειδικό» ακροατήριο. Είναι αλήθεια όμως πως, είτε δεν τη γνωρίζουμε καθόλου είτε απλά είμαστε λιγότερο εξοικειωμένοι σε σχέση με την κλασική. Η σύγχρονη μουσική όμως κρύβει πολλά μυστικά και εκπλήξεις και η σημερινή συναυλία έχει σκοπό να μας τα αποκαλύψει! Στόχος της συναυλίας είναι να φέρει σε επαφή τα παιδιά και το νεανικό ακροατήριο με τον πλούτο της μουσικής δημιουργίας του 20ού αιώνα (νέες μουσικές τάσεις, ιδιώματα, νέες τεχνικές των μουσικών οργάνων, πλούσια ηχοχρώματα) και να δείξει τις τεράστιες δυνατότητες που προσφέρει στη μουσική η σύγχρονη τεχνολογία (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βίντεο). Θα παρουσιαστούν συνθέτες που με τα έργα τους σημάδεψαν τη σύγχρονη μουσική (αποσπάσματα): Ιγκόρ Στραβίνσκι, Anton Webern, Arnold Schoenberg, Alban Berg, Νίκος Σκαλκώτας, Ιάνης Ξενάκης, Luciano Berio, John Cage, Philip Glass, Terry Riley κ.ά. και, φυσικά, ηλεκτρονική μουσική. Θα προβληθεί η ταινία του Σπύρου Ρασιδάκη "Νόμος της Βαρύτητας"

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε το μουσικό πρόγραμμα "Γνωριμία με τη μουσική του 20ού αιώνα" την Κυριακή 7 Απριλίου στις 11:30 το πρωί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Αλέξανδρος Μούζας

Χώρος:
Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης

Ημερομηνία/ Ώρα έναρξης:
7 Απριλίου 2013/11:30

Τιμές:
Φοιτητές, παιδιά, νέοι έως 25 ετών, συνοδός παιδιών έως 15 ετών: € 8
Γενική Είσοδος: € 14

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Βασ.Σοφίας & Κόκκαλη 1,
Αθήνα, 302107282333

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 5 Απριλίου   στις 13:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσετε το μουσικό πρόγραμμα "Γνωριμία με τη μουσική του 20ού αιώνα" την Κυριακή 7 Απριλίου στις 11:30 το πρωί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητη. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 537 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Παναγιώτα Αρετή Οικονομοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.