Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 δωροεπιταγή 100 ευρώ από το Babyglitter.gr

Κερδίστε 1 δωροεπιταγή 100 ευρώ από το Babyglitter.gr

f28bbcff6ac32823f8c293a2Το babyglitter.gr είναι ένα e-shop που δημιουργήθηκε για να σας μεταφέρει με στυλ και άποψη στον υπέροχο κόσμο των παιδιών. Οι αποκλειστικές συνεργασίες, η ποιότητα και η μεγάλη ποικιλία σε πρωτότυπες προτάσεις είναι σίγουρο πως θα σας κερδίσουν και θα καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών σας από 0 έως 5 ετών.

d0ab570d310bc91c15002717Τα ρούχα, τα αξεσουάρ, τα παπούτσια, τα είδη διακόσμησης, τα παιχνίδια, τα μαγιώ και τα είδη πλαζ έχουν επιλεχθεί από το babyglitter.gr με ιδιαίτερη φροντίδα και γούστο από τις καλύτερες αγορές του κόσμου με γνώμονα να χαρίσουν χαμόγελα στα παιδιά και να εξασφαλίσουν τα τρία σημαντικότερα συστατικά των παιδικών αγορών που δεν είναι άλλα από τη χρηστικότητα, τη ποιότητα και την ιδιαιτερότητα.

2499e8e14ba38e53a55e52c4Μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων προσφέρονται ιδέες και έμπνευση, για προσωπικές αγορές ή επιλογές δώρων σε προσιτές τιμές  δεν θα βρείτε αλλού.

2650363812f81326fa0b89eaΓνωρίζοντας πόσο δύσκολο είναι για τους γονείς, να βρουν το χρόνο να ψωνίσουν, το babyglitter.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ψωνίζετε 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, χωρίς να εγκαταλείπετε την άνεση του σπιτιού σας.

Το δώρο του διαγωνισμού μας

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και κάντε Like στο Facebook  για να είστε εσείς ο τυχερός αναγνώστης που κατόπιν κλήρωσης θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για να κάνει τις αγορές του στο babyglitter.gr.

babyglitter-logo

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 15 Iουλίου, στις 13.00 π.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει το τυχερό νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να είστε εσείς ο τυχερός αναγνώστης που κατόπιν κλήρωσης θα κερδίσει μια δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ για να κάνει τις αγορές του στο Babyglitter.gr
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.402 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Γεωργία Βεζυργιάννη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.