Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 καρότσι παγωτού για βάφτιση από τα Ζαχαροπλαστεία Νικολαΐδη

Κερδίστε 1 καρότσι παγωτού για βάφτιση από τα Ζαχαροπλαστεία Νικολαΐδη

Φωτογραφία0340Σχεδιάζετε τη βάφτιση του λιλιπούτειου πρωταγωνιστή της ζωής σας και θέλετε να κάνετε αυτή την μοναδική στιγμή του παιδιού όσο πιο γλυκιά και φαντασμαγορική μπορείτε. Τι θα λέγατε λοιπόν για καρότσι παγωτού όπου οι καλεσμένοι σας θα είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν το παγωτό της αρεσκείας τους από τα Ζαχαροπλαστεία Νικολαΐδη και φυσικά να ευχηθούν στο νεοφώτιστο!

Εάν λοιπόν θέλετε να κάνετε μοναδική τη βάφτιση του δικού σας παιδιού τότε δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε 1 καρότσι παγωτού για βάφτιση 100-120 ατόμων από τα Ζαχαροπλαστεία Νικολαΐδη. Η προσφορά αφορά το καρότσι παγωτού και τον άνθρωπο που θα κάνει τη διανομή. Δεν περιλαμβάνονται τα έξοδα μεταφοράς εκτός περιοχής. Ο νικητής μπορεί να εξαργυρώσει το δώρο μέχρι και τον Οκτώβριο του 2014.

Φωτογραφία0319

Φωτογραφία0337

Λίγα λόγια για τα Ζαχαροπλαστεία Νικολαΐδη

Η πολυετή πείρα και η φαντασία του απλού τεχνίτη που αγαπάει την ζαχαροπλαστική σαν τέχνη δημιουργεί και μεταμορφώνει τα άψυχα υλικά σε διαμάντια για βιτρίνα έχουν καταστήσει φημισμένα τα γλυκά των
Ζαχαροπλαστείων Νικολαΐδη. Όλα τα γλυκά είναι φτιαγμένα με φρέσκα και αγνά υλικά, κρέμα γάλακτος, βούτυρο γάλακτος, εκλεκτούς ξηρούς καρπούς, φρέσκα αυγά, τις καλύτερες σοκολάτες που κυκλοφορούν στο εμπόριο, φρέσκο γάλα, φρέσκα φρούτα. Μια ομάδα που συνεργάζεται χρόνια και ακολουθεί ο ένας το χέρι του άλλου σαν ένας είναι ένα από τα μυστικά επιτυχίας των γλυκών με μοναδικό στόχο να ικανοποιηθεί ο πελάτης πρωτίστως με το γευστικό και δευτερευόντως με το αισθητικό αποτέλεσμα. Υπόσχεση της ομάδας είναι να συνεχίσει να δίνει στον πελάτη του αυτό που ξεκίνησε από το μικρό μαγαζί στο Αιγάλεω μέχρι και σήμερα που μεγάλωσε χάρη στην προτίμηση σας.

1o Κατάστημα - Τηλ 2105621100
2o Κατάστημα - Τηλ 2104963601
3o Κατάστημα - τηλ 2105621331
Εργαστήριο - Τηλ 2105696420

10-wallpaper_fantasy_woman_1024x1024
Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 31 Μαίου, στις 14.30 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Κερδίστε 1 καρότσι παγωτού για βάφτιση από τα Ζαχαροπλαστεία Νικολαΐδη
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO , www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 715 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

Ο τυχερός νικητής:

Αναστασία Συρράκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.