Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 λαμπάδα σε πολυτελή ξύλινη κασετίνα ζωγραφισμένη στο χέρι από το “Joy and Smile”

Κερδίστε 1 λαμπάδα σε πολυτελή ξύλινη κασετίνα ζωγραφισμένη στο χέρι από το “Joy and Smile”

DSC09948 (Small)

Το Πάσχα πλησιάζει και οι δημιουργοί της Joy and Smile δεν σταματούν να δημιουργούν! Προσφέρετε στο βαφτιστήρι σας μία από τις υπέροχες λαμπάδες μέσα σε πολυτελή ξύλινη κασετίνα ζωγραφισμένη στο χέρι, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μετά το Πάσχα αλλά να μείνει και ως ενθύμιο. Πείτε  το όνομα του καθώς επίσης και μία αφιέρωση, αν θέλετε και οι δημιουργοί της Joy and Smile θα τα ζωγραφίσουν όλα αυτά με πολύ μεράκι. Να είστε σίγουροι ότι θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα τόσο εσείς όσο και το βαφτιστήρι σας! Βιαστείτε για την παραγγελία σας!!!

DSC09909 (Small)

 Ας γνωρίσουμε την “Joy and Smile

«Το δώρο είναι μια δύσκολη υπόθεση. Γι' αυτό και δημιουργήσαμε το “Joy and Smile”! Για να δημιουργούμε δώρα ιδιαίτερα, φτιαγμένα με μεράκι αποκλειστικά για τον παραλήπτη που θα χαρίσουν χαρά και χαμόγελο!

Σε εμάς θα βρείτε δώρα για κάθε περίσταση όπως γέννηση, βάπτιση, γάμος, γιορτές, γενέθλια, δώρα για δασκάλους, φίλους, γονείς κ.λπ.

Επίσης χειροποίητες μπομπονιέρες για γάμο - βάπτιση και πολλά είδη διακόσμησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας, πείτε μας την ιδέα σας κι εμείς θα την πραγματοποιήσουμε!»

Η έδρα μας είναι:

Ολυμπίας 18 – Αγία Παρασκευή

Τηλ: 210-6090826

Κιν: 6942-901458

www.joyandsmile.gr

e-mail: info@joyandsmile.gr

facebook: www.facebook.com/joyandsmiledora

DSC09889 (Small)

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tετάρτη 17 Απριλίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε μία λαμπάδα σε πολυτελή ξύλινη κασετίνα ζωγραφισμένη στο χέρι από το “Joy and Smile”.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.237 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Καλλιόπη Χολέβα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.