Αρχική Διαγωνισμοί Kερδίστε 1 μαξιλάρι εγκυμοσύνης και μητρότητας από το Babycity.gr

Kερδίστε 1 μαξιλάρι εγκυμοσύνης και μητρότητας από το Babycity.gr

26Ένα από τα πιο περιζήτητα gadgets δωράκια που μπορείτε να κάνετε σε μια μέλλουσα μαμά ή σε μια μαμά που ήδη κρατά το μωράκι της στην αγκαλιά αλλά υποφέρει από πόνους στην πλάτη και δυσκολεύεται με το ζήτημα του θηλασμού είναι το εκπληκτικό μαξιλάρι εγκυμοσύνης και μητρότητας 4 σε 1 που ανακαλύψαμε στο Babycity.gr. Είναι το ιδανικό μαξιλάρι, στο σωστό μέγεθος και σχήμα που θα βοηθήσει τις γυναίκες σε ενδιαφερουσα και όχι μόνον να ξεκουραστούν! Διατίθεται σε XL μέγεθος (190x35 εκ.), γεμάτο με αθόρυβες, αντιαλλεργικές μικροπέρλες που τηρούν απόλυτα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και μπαινοβγαίνουν για μέγιστη άνεση ενώ συνοδεύονται κι από 2 μαξιλαροθήκες που πλένονται εύκολα στο πλυντήριο (30⁰C). Η πρώτη είναι μαξιλαροθήκη-μπανάνα για να αγκαλιάζετε με χέρια και πόδια το μαξιλάρι και να χαλαρώνετε στην εγκυμοσύνη και η δεύτερη είναι μαξιλαροθήκη κρεβατάκι με ενσωματωμένη ασφαλή ζώνη για να ξαπλώνει το καμάρι σας.

16-131-thickbox
Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε το εκπληκτικό μαξιλάρι εγκυμοσύνης και μητρότητας 4 σε 1 αξίας 65 ευρώ προσφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος Babycity.gr.

14-74-thickbox

Ας γνωρίσουμε το Babycity.gr

Το Babycity.gr είναι δημιούργημα της Βίλμας και του Τάσου που είναι γονείς με εμπειρία στο αντικείμενο. Στο Babycity.gr θα βρείτε μια γκάμα από πανέμορφα προϊόντα εισαγωγής σε άριστη ποιότητα, όλα ασφαλή, ελεγμένα και πιστοποιημένα (CE) από αρμόδιους, ευρωπαϊκούς ελέγχους και κανονισμούς και, φυσικά, σε πολύ καλές τιμές!Θα βρείτε μοναδικά κομμάτια, από κορδέλες, ρουχαλάκια, καλύμματα πάνας και παπουτσάκια μέχρι βρεφικά γυμναστήρια και μουσικά περιστρεφόμενα. Θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε και να αγοράσετε ένα μοναδικό προϊόν το οποίο κανένα άλλο e-shop δεν το διαθέτει σε αυτό το μέγεθος, το μαξιλάρι εγκυμοσύνης και μητρότητας 4 σε 1. Αυτό θα σας συντροφεύσει από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, για να σας χαλαρώσει και να σας κοιμίσει με άνεση, μέχρι και πολύ μετά την γέννηση του μωρού σας, για να σας βοηθήσει στον θηλασμό αλλά και να προσφέρει ένα αναπαυτικό κάθισμα ασφαλείας για το παιδάκι σας.

logo

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την   Δευτέρα 15 Απριλίου στις 12 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει το νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας για να κερδίσετε το εκπληκτικό μαξιλάρι εγκυμοσύνης και μητρότητας 4 σε 1 αξίας 65 ευρώ προσφορά του ηλεκτρονικού καταστήματος Babycity.gr.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.tixerakias.comwww.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.032(όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Τζένη Πετρακοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.