Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 παιδικό τσαντάκι από το Τzelati.gr

Κερδίστε 1 παιδικό τσαντάκι από το Τzelati.gr

DSC_2814_2Τα σχολεία έκλεισαν, η άνοιξη έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και τα πιτσιρίκια δεν χορταίνουν τις βόλτες στη λιακάδα και τα παιχνίδια στην παιδική χαρά. Πού θα βάλουμε όμως τα παιχνίδια, το μπουκάλι με το νερό, τα μπισκότα και ό,τι άλλο επιθυμούν να πάρουν μαζί τους τα παιδιά; Μα φυσικά σε ένα όμορφο και πάνω απ' όλα πρακτικό τσαντάκι αυστηρά για ανηλίκους. Χαρίστε στις μικρές μας φίλες το δικό τους τσαντάκι από το Tzelati.gr και κάντε τις να νιώσουν ξεχωριστές, αναδεικνύοντας ένα ιδιαίτερο στιλ!

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook για να κερδίσετε ένα υπέροχο παιδικό τσαντάκι από το το Τzelati.gr.

Λίγα λόγια για το Tzelati.gr

Η TZELATI textile creations είναι ένα εργαστήριο κατασκευής λευκών ειδών και γυναικείων αξεσουάρ. Έχοντας ως έμπνευση το χώρο του design και της διακόσμησης και με δημιουργική διάθεση, σχεδιάζουν προϊόντα υψηλής αισθητικής, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην ποιότητα και τη ραφή τους. Το www.tzelati.gr είναι το διαδικτυακό κατάστημα στο οποίο θα βρείτε ιδιαίτερα προϊόντα για το παιδί, τη γυναίκα και το σπίτι.Στο χώρο του εργαστηρίου βρίσκεται μόνιμος εκθεσιακός χώρος, όπου μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μας."

Tzelati Textile Creations
Νικολάου Πλαστήρα 7
Νέα Φιλαδέλφεια
210-2531456
sales@tzelati.gr

TZELATI

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 10 Μαίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει το νικητή

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Κερδίστε 1 παιδικό τσαντάκι από το Τzelati.gr
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.365 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Μαρία Κυριαζόγλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.