Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 πλήρες πρόγραμμα θεραπειών σώματος για λιποδιάλυση από τα Lipogen The Art Of Beauty

Κερδίστε 1 πλήρες πρόγραμμα θεραπειών σώματος για λιποδιάλυση από τα Lipogen The Art Of Beauty

lip11Το καλοκαίρι πλησιάζει σε λιγότερο από 2 μήνες και ήδη έχουμε αρχίσει να ανησυχούμε για τη φυσική μας κατάσταση καθ'οτι ο χειμώνας μας αποχαιρετισε με επιπλέον κιλά που επιζητούμε διαρκώς να ξεφορτωθούμε. Τα Κέντρα Αισθητικής και Αδυνατίσματος Lipogen The Art Of Beauty υλοποιούν το όνειρο κάθε γυναίκας για ένα φωτεινό και ζωντανό πρόσωπο, απαλό δέρμα,σφριγηλό και γεμάτο υγεία σώμα.

lip4Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook και ίσως είστε εσείς η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει ένα πλήρες πακέτο θεραπειών σώματος για λιποδιάλυση και κυτταρίτιδα αξίας 1000€ προσφορά των Κέντρων Αισθητικής και Αδυνατίσματος Lipogen The Art Of Beauty.


Λίγα λόγια για τα Lipogen The Art Of Beauty

Στα lipogen the art of beauty, οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αισθητικής, σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα αποτελούν εγγύηση για μοναδικά αποτελέσματα προσώπου και σώματος. Χαρακτηριστικό είναι η ανθρώπινη και η προσωπική προσέγγιση διότι κάθε άτομο είναι ξεχωριστό...κάθε περίπτωση είναι μοναδική! Οι θεραπείες που παρέχονται περιλαμβάνουν: λιπογλυπτική σώματος, ρύθμιση μεταβολισμού, εξάλλειψη κυτταρίτιδας, μεσοθεραπεία, λεμφικό μασάζ, μυική και επιδερμική σύσφιξη, σύσφιξη ανόρθωση στήθους και γλουτών, σύσφιξη ανόρθωση οβάλ προσώπου, laser αντιγήρανσης, φωτοανάπλαση, λεύκανση, αποτρίχωση με κερί, ριζική αποτρίχωση, φωτοαποτρίχωση (IPL), μανικιούρ και πεντικιούρ.Τα Lipogen The art of beauty έχουν δύο καταστήματα σε κεντρικά σημεία της Αθήνας (Νίκαια-Παγκράτι) .Στο καταστήματα του Παγκρατίου λειτουργεί και κομμωτήριο για άνδρες και γυναίκες.

 Όλοι οι συμμετέχοντες που θα στείλουν μήνυμα με τα στοιχεία τους στη σελίδα των Lipogen The Art Of Beauty στο Facebook θα κερδίσουν ένα δώρο-έκπληξη!

Διευθύνσεις καταστημάτων:

ΝΙΚΑΙΑ Π.Ράλλη 234 2ος όροφος τηλ.2104979300
ΠΑΓΚΡΑΤΙ Υμμητού 108-110 (εμπορικό κέντρο millenium) 4ος όροφος τηλ.2107015392

001

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tετάρτη 8 Μαίου 12:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και ίσως είστε εσείς η τυχερή αναγνώστρια που θα κερδίσει ένα πλήρες θεραπειών σώματος για λιποδιάλυση και κυτταρίτιδα αξίας 1000€ προσφορά των Κέντρων Αισθητικής και Αδυνατίσματος Lipogen The Art Of Beauty
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 523 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

H τυχερή νικήτρια είναι:

Αναστασία Κυριαζοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.