Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 ρομπότ από το caelesteshop.gr

Κερδίστε 1 ρομπότ από το caelesteshop.gr

Spykee Vox LG Τα ρομπότ είναι ίσως από τα καλύτερα δώρα που μπορεί κανείς να προσφέρει σε ένα αγόρι. Το Spykee Vox της Meccano είναι ένα ρομπότ με χαρακτήρα. Διαθέτει δύο διαφορετικές προσωπικότητες και έτσι ανάλογα με τον τρόπο που θα του συμπεριφερθείτε θα εμφανίσει την αντίστοιχη πτυχή της προσωπικότητάς του. Μπορεί να κινηθεί, να χορέψει, να επιτεθεί, να αποφύγει εμπόδια ή ακόμη και να σας απαντήσει αν σας συμπαθεί ή όχι, ανταποκρινόμενος στις εντολές που του δίνετε με τη φωνή σας. Επιπλέον μπορείτε να τον συνδέσετε με το ipod σας και να διαλέξει ο ίδιος τραγούδια για σας ή να το προγραμματίσετε να αλλάζει τα κανάλια της τηλεόρασης ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Στη συσκευασία θα βρείτε και το απαραίτητο λογισμικό έτσι ώστε να τροποποιήσετε τις λειτουργίες και το εύρος των εκφράσεων του μέσω των ειδικών σεναρίων που θα προσαρμόσετε για αυτόν. Ο Spykee Vox διαθέτει 3 μικρόφωνα, οθόνη LCD, στερεοφωνικά μεγάφωνα, ανιχνευτή εμποδίων, αισθητήρες IR, θύρα USB και 4 LEDS, απαραίτητα εξαρτήματα για την άρτια λειτουργία του. Μπορεί να δεχτεί μέχρι οχτώ διαφορετικές εντολές, σε δύο διαφορετικές γλώσσες ( αγγλικά, γαλλικά ) και διαθέτει πλήθος οπτικοακουστικών εφέ καθώς αντιδράει στις εντολές σας. Το πακέτο περιλαμβάνει 200 διαφορετικά εξαρτήματα για να μπορέσετε να συναρμολογήσετε το ρομπότ, ενώ μπορείτε να το κατασκευάσετε με τρεις διαφορετικές μορφές.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και ίσως είστε εσείς ο τυχερός αναγνώστης που θα κερδίσει το ρομπότ  Spykee Vox της Meccano  αξίας 203,30 € προσφορά του caelesteshop.gr.

Κωδικός Προϊόντος: 250.0080
Τιμή: 203,30 €
Ηλικία: 10+
Κατασκευαστής: Meccano

Κάντε like! στη σελίδα του Caeleste στο facebook http://www.facebook.com/CaelesteShop για να ενημερώνεστε σχετικά με προσφορές, νέα και διαγωνισμούς.

caeleste_logo_black-250x35

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 5 Ιουνίου 13:00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει το νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και ίσως είστε εσείς ο τυχερός αναγνώστης που θα κερδίσει το ρομπότ  Spykee Vox της Meccano  αξίας 203,30 € προσφορά του caelesteshop.gr
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.tixerakias.comwww.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.527 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

Ο τυχερός νικητής είναι:

Κώστας Νίκου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.