Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 θέση στο σεμινάριο μεταποίησης ρούχων και αξεσουάρ στον Πολυχώρο Κάλλον (27/5)

Κερδίστε 1 θέση στο σεμινάριο μεταποίησης ρούχων και αξεσουάρ στον Πολυχώρο Κάλλον (27/5)

seminarforweb Η εποχή του shopping therapy εχει περάσει οριστικά. Ανοίξτε την ντουλάπα σας, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, δείτε τα παλιά αγαπημένα σας ρούχα με άλλη ματιά και ξεκινήστε τις αλλαγές μας συμβουλεύει η Χριστιάνα Τσόλα, η γνωστή σχεδιάστρια με τις πρωτότυπες ιδέες και δημιουργίες που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μετά την έκδοση του βιβλίου της "Μεταποιήματα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μύρτος. Η μεταποίηση είναι ένας τρόπος να αξιοποιούμε αντικείμενα και υλικά μέσω της αρμονικής και μοναδικής mix & match σύνθεσης, εξοικονομώντας χρήματακαι δίνοντας μια ιδιαίτερη νότα στο στιλ μας. Μας προ(σ)καλεί λοιπόν να πάρουμε το ρούχο που θέλουμε να μεταμορφώσουμε καθώς τα υλικά που θα θέλαμε να αξιοποιήσουμε και συμμετάσχουμε ενεργά στο σεμινάριο μεταποίησης ρούχων που διοργανώνει την Δευτέρα 27 Μαίου στο Πολυχώρο Κάλλον στις 6 το απόγευμα.

Εάν λοιπόν σας ενδιαφέρει να γνωρίσετε από κοντά τον μαγικό κόσμο της μεταποίησης, να εξοικειωθείτε με τα υλικά και να μάθετε όλες τις τεχνικές που θα σας επιτρέψουν να γίνετε αυτοσχέδια μοδίστρα τότε δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και ίσως είστε εσείς η τυχερή αναγνώστρια που κατόπιν κληρώσεως θα κερδίσει μια θέση στο σεμινάριο μεταποίησης ρούχων της Χριστιάνας Τσόλα την Δευτέρα 27 Μαίου στο Πολυχώρο Κάλλον στις 6 το απόγευμα καθώς και το βιβλίο  "Μεταποιήματα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μύρτος.

Που; Πολυχώρος “ΚΑΛΛΟΝ”, Πλατεία Βικτωρίας
Πότε; 27 Μαΐου ή 3 Ιουνίου, ώρα 18:00 - 20:00
Δήλωσε έγκαιρα τη συμμετοχή σου (θέσεις περιορισμένες)
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 8028828
Email: info@myrtosbooks.gr
Οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν το βιβλίο. Κόστος 20€

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Παρασκευή 24 Μαίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει το νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας και ίσως είστε εσείς η τυχερή αναγνώστρια που κατόπιν κληρώσεως θα κερδίσει μια θέση στο σεμινάριο μεταποίησης ρούχων της Χριστιάνας Τσόλα την Δευτέρα 27 Μαίου στο Πολυχώρο Κάλλον στις 6 το απόγευμα καθώς και το βιβλίο  "Μεταποιήματα" που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μύρτος
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.grhttp://kerdise-to.gr/www.jaba.grwww.tixerakias.comwww.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 152 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.


Η τυχερή νικήτρια είναι:

Όλγα Βλάχου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.