Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα από το Synopsis handmade

Κερδίστε 1 χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα από το Synopsis handmade

!cid_ii_13dd458752326400 Είστε νονός ή νονά κι ακόμα δεν έχετε αποφασίσει ποια πασχαλινή λαμπάδα θα χαρίσετε στη μονάκριβη βαφτιστήρα σας που της αρέσουν οι χειροποίητες δημιουργίες. Aναζητάτε μια λαμπάδα που το δωράκι της θα είναι διαχρονικό και θα συντροφεύει τα κοριτσάκια μια ζωή. Τότε, η εκπληκτική λαμπάδα με το "χορευτάκι", το κρεμαστό κόσμημα, που μας προτείνει το Synopsis Handmade είναι η ιδανική επιλογή που θα ενθουσιάσει τη λιλιπούτεια φίλη μας και δεν θα σταματά να σας ευχαριστεί για το δωράκι.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Synopsis Handmade για να κερδίσετε μια χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα με το "χορευτάκι", μια πολύχρωμη παιδική φιγούρα, που φοριέται σαν κρεμαστό στο λαιμό.


Λίγα λόγια για το Synopsis handmade

Το Synopsis Ηandmade και η φοβερή δημιουργός του Νόπη είναι ένας μικρός παράδεισος όπου μπορούμε να βρούμε πρωτότυπες χειροποίητες δημιουργίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιλογές. Η Νόπη ράβει, πλέκει, ζωγραφίζει, κατασκευάζει, φωτογραφίζει, δημιουργεί και μας προτείνει όλα όσα μια γυναίκα ονειρεύεται να αποκτήσει για να αναδείξει το στιλ και την ομορφιά της. Κοσμήματα, τσάντες, πορτοφόλια, καπνοθήκες, περικάρπια και πασχαλινές λαμπάδες θα σας ενθουσιάσουν και θα σας δυσκολέψουν ως προς την επιλογη γιατί το ένα είναι καλύτερο από το άλλο.

!cid_ii_13dd4592d26aa834

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 24 Απριλίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει το νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Κερδίστε 1 χειροποίητη πασχαλινή λαμπάδα από το Synopsis handmade
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.022 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Κλεονίκη Ανδρειώτη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.