Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 χειροποίητο άλμπουμ από την Blinkmedia

Κερδίστε 1 χειροποίητο άλμπουμ από την Blinkmedia

mainΆνοιξε ο καιρός και σιγά σιγά οι ενδιαφερόμενοι αρχίζουν να προγραμματίζουν τη βάφτιση του παιδιού τους ή το γάμο που θα ολοκληρώσει την ευτυχία που βιώνουν συντροφιά με το έτερον τους ήμισυ. Εάν λοιπόν σας πετύχαμε πάνω στις ετοιμασίες τότε το σημερινό μας δωράκι είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε.

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό και κάντε Like στο Facebook κι ίσως είστε εσείς ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει ένα χειροποίητο άλμπουμ διαστάσεων 24x24cm με 50 φύλλα, για το γάμο ή τη βάφτιση που ετοιμάζει από την Blinkmedia. Ο σχεδιασμός του άλμπουμ θα είναι εξατομικευμένος και θα εξαρτηθεί από τη φύση των αναμνήσεων που θέλει να διαφυλάξει ο νικητής του διαγωνισμού!

Λίγα λόγια για την Blinkmedia

Η οπτικοακουστική εξιχνίαση των “μυστηρίων" του γάμου και της βάπτισης, αποτελεί μία από τις κύριες δραστηριότητες της Blinkmedia. Οι φίλοι Γιώργος και Δαμιανός, μέσα απ' την κοινή επιθυμία τους να καταγράφουν αυθόρμητα, μη στυλιζαρισμένα και με χιούμορ, όσα συμβαίνουν γύρω τους, αποφάσισαν να δημιουργήσουν την blinkmedia. Με προσέγγιση ντοκιμαντερίστικη, δεν παρεμβαίνουν για να καθοδηγήσουν (σκηνοθετικά) τους "πρωταγωνιστές". Οι ξεχωριστές στιγμές, αποτυπώνονται σε παραδοσιακό φωτογραφικό χαρτί και εν συνεχεία φιλοξενούνται σε μοναδικά χειροποίητα άλμπουμ, που δημιουργούνται με πολύ μεράκι κάθε φορά από την Μαργαρίτα. Όσο για το κομμάτι της κινούμενης εικόνας, μπορείτε να καταλάβετε περισσότερα βλέποντας τα σχετικά αποσπάσματα. Φωτογραφίζουν και κινηματογραφούν κάθε γεγονός με σκοπό ν' αφηγηθούν μια και μοναδική ιστορία! Παραμένουν πιστοί στην “εξιχνιαστική τους μέθοδο”, προτρέποντας τους συμμετέχοντες να μην στήνονται και να μην ποζάρουν, ώστε να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα!

facebook profile

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Tρίτη 21 Μαίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει το νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό κι ίσως είστε εσείς ο τυχερός νικητής που θα κερδίσει ένα χειροποίητο άλμπουμ διαστάσεων 24x24cm με 50 φύλλα, για το γάμο ή τη βάφτιση που ετοιμάζει από το Blinkmedia. Ο σχεδιασμός του άλμπουμ θα είναι εξατομικευμένος και θα εξαρτηθεί από τη φύση των αναμνήσεων που θέλει να διαφυλάξει ο νικητής του διαγωνισμού!
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 715 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

H τυχερή νικήτρια είναι:

Αντωνία Καλαιτζή

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.