Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 ζευγάρι χειροποίητα σανδάλια δια χειρός Cap ou pas Cap!

Κερδίστε 1 ζευγάρι χειροποίητα σανδάλια δια χειρός Cap ou pas Cap!

SAN2GROUPΗ θερμοκρασία έχει πάρει την ανιούσα και εμείς απολαμβάνουμε τις βόλτες στην πόλη με τα χειροποίητα σανδάλια Cap ou pas Cap. Παιχνιδιάρικα, χρωματιστά και πάνω απ όλα χειροποίητα τα εν λόγω σανδάλια μας έχουν κλέψει την καρδιά! Με το κάθε σχέδιο να ψάχνει το συγκεκριμένο πόδι η Ελενα, το δημιουργικό πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από το Cap ou pas Cap, μας προσκαλεί να διαλέξουμε ένα ζευγάρι πέδιλων φτιαγμένο ειδικά για εμάς.Τα χρώματα είναι τέλεια οι επιλογές αμέτρητες και οι φόρμες υπέροχες.Τι λέτε για ένα ζευγάρι που θα σας κάνει να νιώθετε σαν να περπατάτε πάνω σε λουλούδια, άλλα να σας προκαλούν να τα φορέσετε και άλλα αναβαθμίζουν το στυλ σας με μία μόνο κίνηση; Το κάθε παπούτσι έχει τη δική του ιστορία και μάς περιμένει να το ανακαλύψουμε!

SAN082Δηλώστε συμμετοχή και κάντε Like στο Facebook και μια τυχερή αναγνώστρια θα κερδίσει ένα ζευγάρι χειροποίητα σανδάλια δια χειρός Cap ou pas Cap.

Λίγα λόγια για το Cap ou pas Cap:

Με τον παιχνιδιάρικο τίτλο Cap ou pas cap (ελληνιστί τολμάς ή όχι;) η Έλενα μας προ(σ)καλεί να γνωρίσουμε και να τολμήσουμε να φορέσουμε τα πιο εκκεντρικα και πρωτότυπα σχεδια που έχουμε δει ποτέ σε χειροποίητα σανδάλια. Η αγάπη της για τη δημιουργία και τη χειροτεχνία μετουσιώθηκε σε επάγγελμα δημιουργώντας μοναδικά σχέδια που όλες οι γυναίκες θέλουν να φορέσουν. Με έμπνευση τις ετερόκλητες εικόνες που έχει δει στα ταξίδια που κατά καιρούς έχει κάνει και σαφείς επιρροές από γνωστούς και μη σχεδιαστές δημιουργεί τα δικά της μοναδικά σχέδια που παντρεύουν την πρωτοτυπία με το κλασσικό, το μοντέρνο με την αίγλη του παρελθόντος, χρησιμοποιώντας πάντα φυσικά και ως επί το πλείστον ελληνικά υλικά.

538028_519977214731085_330304178_n
Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 9 Μαίου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει το νικητή

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Κερδίστε 1 ζευγάρι χειροποίητα σανδάλια δια χειρός Cap ou pas Cap
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με  1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Για τους νικητές που διαμένουν στην επαρχία, η αποστολή των δώρων γίνεται με δική τους χρέωση.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.</h3>
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.647 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Κατερίνα Ζουγανέλη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.