Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για να διασκεδάσετε στο KIDOT Festival 4 στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ Helexpo (Θεσσαλονίκη) (8-9/10)

To μεγαλύτερο family festival της χώρας επιστρέφει το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου! Στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ Helexpo στη Θεσσαλονίκη, θα στηθεί ένα εντυπωσιακό χωριό, ενώ οι τρελούτσικοι κάτοικοί του θα δώσουν τον παλμό για μία αξέχαστη διήμερη γιορτή για όλη την οικογένεια!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ KIDOT FESTIVAL 4 ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Το πρόγραμμα του KIDOT Festival 4 συνδυάζει βιωματικά workshops, δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, shows, συναυλίες και πολλές θεαμα…τικές εκπλήξεις!
Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Βιωματικά εργαστήρια: Εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά από κορυφαίους επαγγελματίες της εκπαίδευσης! Κάθε εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά συγκεκριμένης ηλικίας, έχει διάρκεια μία ώρα και συγκεκριμένη δομή. Κοινό χαρακτηριστικό τους;

Ο βιωματικός, ψυχαγωγικός και εκπαιδευτικός χαρακτήρας! Για τη συμμετοχή σας σε workshop απαιτείται προεγγραφή ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή τους!

Stage Events: Shows αγαπημένων καλλιτεχνών και οι πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις της Θεσσαλονίκης! Όλα στο stage του KIDOT χωριού ! Φέτος, το KIDOT Festival 4 διαθέτει κεντρική σκηνή και πολλές θέαμα…τικές εκπλήξεις!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Ημέρες: Σάββατο 8 & Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Ώρες: 11.00- 21.00

Τόπος: Υπαίθριος χώρος ΔΕΘ Helexpo Θεσσαλονίκης

TO ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 10 διπλές προσκλήσεις για να διασκεδάσετε στο KIDOT Festival 4 στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ Helexpo (Θεσσαλονίκη) (8-9/10) 11:00-21:00.

ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη. Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 14.00 το μεσημέρι. 

ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό για να κερδίσετε 10 διπλές προσκλήσεις για να διασκεδάσετε στο KIDOT Festival 4 στον υπαίθριο χώρο της ΔΕΘ Helexpo (Θεσσαλονίκη) (8-9/10) 11:00-21:00.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για ενημέρωση (αρθογραφία) καθώς και διαγωνισμούς.

Η IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτες της), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την IOVELΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (infokids.gr) Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείται ξανά. Ανα πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εαν δεχθείτε θα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην IOVEL ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ (Infokids.gr ) για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας!

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή του δώρου.

Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

O διαγωνισμός έληξε. Κατόπιν ηλεκτρονικής κλήρωσης μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Τυχερoί νικητές:
1.Ανδρομάχη Γιαννακούδη
2.Ευθυμία Δάμτση
3.Λουκία Κηζηλη
4.Θεολόγος Στάθης
5. Βασιλική Ποτουρίδου
6.Μιλτιάδης Τσέπολας
7.Ιωσηφίδου Ναταλια
8.Αγγελική Βάντη
9.Αθανασία Νούσκαλη
10.Σπύρος Σετρεζέμης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.